Αποκαθίστανται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες μετά τον απαγορευτικό απόπλου
Αποκαθίσταται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από το λιμάνι του Πειραιά, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το πρωί.

Αποκαθίσταται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από το λιμάνι του Πειραιά, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το πρωί κυρίως στα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, αφού τα περισσότερα πλοία δεν αναχώρησαν.

Στις 3:00 το μεσημέρι αναχώρησε κανονικά για Κάλυμνο- Κω- Σύμη- Ρόδο- Κάρπαθο και Κάσο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue star Patmos ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό και Σαλαμίνα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας τα δρομολόγια των πλοίων δεν εκτελούνται έως τις 6 το απόγευμα, ενώ σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό από το λιμάνι του Λαυρίου.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, στο Αιγαίο νωρίτερα έπνεαν άνεμοι έως και 9 μποφόρ, με αποτέλεσμα να παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. Η απαγόρευση εκτέλεσης των δρομολογίων ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τρίτης (6/9).

Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει ταξίδι με πλοίο, ας επικοινωνούν προηγουμένως με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;