Σασμός: Το νέο τραγούδι για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν
Ο «Σασμός» επιστρέφει με νέα επεισόδια, αλλά και νέα τραγούδια που θα λατρέψουμε.

Η σειρά του ALPHA «Σασμός» είχε καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τον πρώτο του κύκλο και σε αυτό συνέβαλαν, πέρα από την ιστορία και τους χαρακτήρες, και τα ξεχωριστά τραγούδια που ακούσαμε κατά τη διάρκειά της. Με την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου έρχεται ακόμα ένα νέο τραγούδι, που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Ένα τραγούδι με ήχο σύγχρονο, με δύναμη και ένταση, μέσα από την ιδιαίτερη φωνή του Χρήστου Θηβαίου έρχεται με την πρεμιέρα του νέου κύκλου της δημοφιλούς σειράς. Το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Χαμένη ζωή», σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα.

Ο «Σασμός» διαθέτει ένα εξαιρετικό soundtrack με τις υπέροχες μουσικές του Νίκου Τερζή και τους εμπνευσμένους στίχους του Γιάννη Κότσιρα. Οι δύο τους συνεργάστηκαν για να μας χαρίσουν 12 νέα τραγούδια, που συνόδευσαν μοναδικά τις εξελίξεις στον πρώτο κύκλο της σειράς του Alpha, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο και βρισκόταν πρώτη σε τηλεθέαση.

Τα τραγούδια έγιναν μεγάλες επιτυχίες και, τώρα, περιμένουμε να δούμε τις μας έχει ετοιμάσει η ομάδα για τον δεύτερο κύκλο, τόσο σε εξελίξεις, όσο και σε τραγούδια.

Πάρε μια μικρή γεύση από το νέο τραγούδι!

Δες επίσης:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1