Όσκαρ 2023: Ο Chris Rock απέρριψε πρόταση για να παρουσιάσει την Τελετή Απονομής των βραβείων
Ο Chris Rock αποκάλυψε κατά τη διάρκεια σόου του πως δέχθηκε πρόταση από την Ακαδημία Κινηματογράφου της Αμερικής να παρουσιάσει τα Όσκαρ 2023.

Το φθινόπωρο και τα κινηματογραφικά φεστιβάλ που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, σηματοδοτούν και την έναρξη της σεζόν για τα Όσκαρ 2023. Όλο αυτό το διάστημα θα δούμε ταινίες, που αναμένεται να μας απασχολήσουν την μεγάλη βραδιά της Τελετής Απονομής των Βραβείων της Ακαδημίας. Ταυτόχρονα, η Ακαδημία Κινηματογράφου της Αμερικής κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες για την μεγάλη βραδιά. Μία από αυτές είναι να βρει και τον καινούριο παρουσιαστή.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Arizona Republic, η Ακαδημία προσέλκυσε τον Chris Rock για να παρουσιάσει την μεγάλη βραδιά των Όσκαρ 2023. Μάλιστα, ο ίδιος ο κωμικός φέρεται να το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της παράστασης του την Κυριακή το βράδυ στο Arizona Financial Theatre στο κέντρο του Φοίνιξ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Rock είπε ότι η Ακαδημία του ζήτησε να επιστρέψει για τρίτη φορά ως οικοδεσπότης μετά την περιβόητη στιγμή στην τελετή του 2022 στην οποία ο Will Smith τον χαστούκισε πάνω στη σκηνή μετά το απρεπές αστείο του για τη σύζυγο του ηθοποιούς, Jada Pinkett-Smith. Να σημειωθεί πως ο κωμικός παρουσίασε την τελετή απονομής των βραβείων κινηματογράφου δύο φορές στο παρελθόν, το 2005 και το 2016.

Κατά τη διάρκεια του κωμικού σόου του, ο Chris Rock φέρεται να συνέκρινε την αποδοχή του να παρουσιάσει την τελετή απονομής των Όσκαρ 2023 με την επιστροφή στον τόπο ενός εγκλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στη δίκη του O.J. Simpson. Σε αυτή την υπόθεση όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην σύζυγος του O. J. ξεκίνησε όταν άφησε ένα ζευγάρι γυαλιά σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Ο Rock είπε ότι η επιστροφή στη σκηνή των Όσκαρ θα ήταν σαν να ζητούσε από τη Nicole Brown Simpson «να επιστρέψει στο εστιατόριο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Arizona Republic, το κοινό που βρέθηκε στο σόου του κωμικού ήταν πρόθυμο να ακούσει την άποψή του για το περιστατικό με το χαστούκι, με έναν θαυμαστή να φωνάζει:

«Μίλα για αυτό!»

Ο Rock συνέχισε, αναφερόμενος στην ερμηνεία του Smith ως ο μποξέρ Μοχάμεντ Άλι στη δραματική ταινία του 2001 «Ali», για το οποίο ο ηθοποιός κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ. Όπως φέρεται να είπε στο σόου του ο Rock:

«Είναι πιο μεγάλος από μένα. Η πολιτεία της Νεβάδα δεν θα εγκρίνει έναν καυγά μεταξύ εμένα και του Will Smith»

Για το περιστατικό και το αν όντως ζητήθηκε από τον Rock να παρουσιάσει τα Όσκαρ 2023, το Hollywood Reporter αναφέρει πως δεν έλαβε επίσημη απάντηση ή κάποιο σχόλιο από την Ακαδημία

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;