Ο Daniel Radcliffe μεταμορφώνεται στον «Wierd Al»
Ο Daniel Radcliffe μεταμορφώθηκε σε «Wierd Al» για την επερχόμενη βιογραφική ταινία με θέμα τον κωμικό ηθοποιό και μουσικό.

Ο Daniel Radcliffe μεταμορφώνεται σε «Wierd Al» για την επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον κωμικό ηθοποιό και μουσικό Alfred Matthew Yankovic. Το πρώτο τρέιλερ της νέας κυκλοφόρησε χθες και οι πρώτες εικόνες του Radcliffe ως ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Στη νέα ταινία με τίτλο «Weird: The Al Yankovic Story», ο Radcliffe υποδύεται τον διάσημο κωμικό τραγουδιστή ο οποίος έγινε γνωστός ως Weird Al.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Weird Al” Yankovic (@alfredyankovic)

Ο Daniel Radcliffe κάτω από μία περούκα με σγουρά καστανά φουντωτά μαλλιά, γυαλιά και με το χαρακτηριστικό μουστάκι του κωμικού ηθοποιού και μουσικού, είναι σχεδόν αγνώριστος. Στο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας ακούγεται να λέει:

«Όλη μου τη ζωή το μόνο που ήθελα ήταν να φτιάχνω νέες λέξεις σε ένα τραγούδι που υπάρχει ήδη»

Η ταινία ακολουθεί την πορεία της παράξενης ανόδου του Weird Al, συμπεριλαμβανομένης μιας σκηνής με τη Madonna (την οποία υποδύεται η Evan Rachel Wood).

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Quinta Brunson ως Orpah Winfrey και Rainn Wilson ως Dr. Demento, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και αναμένεται κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Το «Weird: The Al Yankovic Story» θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν sreaming στο The Roku Channel στις 4 Νοεμβρίου.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;