Στα περίπου 21 δευτερόλεπτα του οπτικοακουστικού υλικού παίρνουμε μια γεύση από την αρχή της σχέσης των Τζόελ και Έλι.

Μια χρονιά που οι παραγωγές του θα τραβήξουν πάνω τους όλη την προσοχή του κοινού ευελπιστεί να έχει το HBO, που συνεχίζει να ποντάρει στις δυνατές σειρές αλλά και στις νεότερες, όπως το «House of the Dragon» που έκανε πρεμιέρα τα ξημερώματα αλλά και το «The Last Of Us» το οποίο δεν θα προβληθεί πριν την έλευση του 2023.

«Όλοι όσοι νοιάζομαι είτε πεθαίνουν είτε με άφησαν», λέει η πρωταγωνίστρια Μπέλα Ράμσεϊ, με τον Πέδρο Πασκάλ να της απαντά, «Δεν έχεις ιδέα τι θα πει απώλεια», με τον τόνο της φωνής του να μοιάζει αρκετά με εκείνον του Τρόι Μπέικερ, ο οποίος είχε σκίσει στις οντισιόν για το παιχνίδι και αφότου εντυπωσίασε τους πάντες παρά το νεαρό της ηλικίας του (συγκριτικά με αυτή του Τζόελ) απογείωσε τον χαρακτήρα σε ένα από τα κορυφαία games που έχουν βγει στο PlayStation4 . Ο Μπέικερ θα συμμετέχει επίσης στη σειρά.

Στα περίπου 21 δευτερόλεπτα με το οπτικοακουστικό υλικό παίρνουμε μια γεύση από την αρχή της σχέσης των Τζόελ και Έλι, ενώ στα πλάνα εντοπίζεται και η κόρη του Τζόελ, Σάρα (Νίκο Πάρκερ) η οποία παίζει τεράστιο ρόλο στην ιστορία και την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Ένα μικρό πλάνο εικάζεται πως δείχνει τον Φρανκ (Μάρεϊ Μπάρτλετ) ενώ στην συνέχεια βλέπουμε ξεκάθαρα τον Μπιλ (Νικ Όφερμαν), που αποτελούσαν τους δύο μοναδικούς επιζόντες στο Λίνκολν.

Τέλος το HBO επέλεξε να μας δείξει και την «CBI» (Cordyceps Brain Infection), τον ιό -δηλαδή- που άρχισε να εξαπλώνεται το 2013 στις ΗΠΑ, 20 χρόνια πριν τη γνωριμία των Τζόελ και Έλι και όταν πλέον είχε φτάσει στο τελικό του στάδιο.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;