Δέκα ρομαντικές ταινίες που θα κάνουν την καρδιά σου να «λιώσει»
Μερικές ταινίες για αθεράπευτα ρομαντικές ψυχές!

Το καλοκαίρι είναι αν όχι η πιο ρομαντική σίγουρα μία από τις πιο ρομαντικές περιόδους της χρονιάς. Πολλά ερωτικά ειδύλλια μένουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μας ως καλοκαιρινοί έρωτες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που συναρπαστικές σχέσεις ξεκίνησαν μέσα στη δίνη και τη χαλαρότητα ενός καλοκαιριού.

Και μπορεί σιγά σιγά το καλοκαίρι 2022 να φτάνει στο τέλος του αλλά σήμερα είναι Δευτέρα, ο Αύγουστος καλά κρατεί -κι ας βρέχει σε πολλά μέρη της χώρας- και σκεφτήκαμε πως ίσως θέλεις να «βυθιστείς» στα ερωτικά σκιρτήματα μιας ταινίας. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις 10 ταινίες που κυκλοφόρησαν είτε πέρυσι είτε φέτος (μερικές μάλιστα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες εβδομάδες) στο Netflix ή τους κινηματογράφους. Έτσι, θα μπορέσεις να απολαύσεις λίγο (ή και πολύ) ρομάντζο είτε το ζεις είτε όχι αυτό το καλοκαίρι!

1. Royalteen

Υπόθεση: Όταν ο πρίγκιπας Karl Johan -ή Kalle όπως τον αποκαλούν οι φίλοι- και η νέα μαθήτρια της τάξης, η Lena, αρχίζουν να αναπτύσσουν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, η Lena νιώθει από τη μία γοητευμένη και από την άλλη πολύ σκεπτική για πολλούς λόγους.

2. Purple Hearts

Υπόθεση: Μια ανερχόμενη μουσικός συμφωνεί να κάνει έναν γάμο από συμφέρον με έναν πεζοναύτη, αλλά ένα τραγικό γεγονός μετατρέπει την ψεύτικη σχέση τους σε αληθινή.

3. Marry Me

Υπόθεση: Η Κατ Βαλντέζ, που την υποδύεται η Jennifer Lopezείναι το ήμισυ του πιο σέξι ζευγαριού διασημοτήτων στον κόσμο, μαζί με τον πετυχημένο σταρ της μουσικής Μπαστιάν, τον οποίο υποδύεται ο Maluma στην πρώτη του εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη. Όσο το ντουέτο της Κατ και του Μπαστιάν, με τίτλο «Marry Me» σκαρφαλώνει στην κορυφή των chart, το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί ζωντανά μπροστά στο κοινό του σε μια τελετή που θα μεταδοθεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Από την άλλη πλευρά ο διαζευγμένος καθηγητής μαθηματικών Τσάρλι Γκίλπερτ, που τον υποδύεται ο Owen Wilson, έχει βρεθεί στην συναυλία εξαιτίας της κόρης του και της καλύτερής του φίλης. Όταν η Κατ μαθαίνει, λίγο πριν την τελετή γάμου ότι ο Μπαστιάν την απατά με την βοηθό της, η ζωή της παίρνει την κάτω βόλτα καθώς παθαίνει κρίση πανικού πάνω στη σκηνή. Αμφισβητεί τον έρωτα, την αλήθεια και την αφοσίωση. Καθώς ο κόσμος της καταστρέφεται, ρίχνει τα μάτια της σε έναν ξένο ανάμεσα στο πλήθος.

Αν αυτό που γνωρίζεις σε έχει απογοητεύει, τότε ίσως το άγνωστο να είναι η απάντηση. Έτσι λοιπόν, σε μια στιγμή εμπνευσμένης τρέλας, η Κατ αποφασίζει να παντρευτεί τον Τσάρλι. Αυτό που ξεκινάει σαν αυθόρμητη αντίδραση, εξελίσσεται σε ένα απρόσμενο έρωτα. Όσο τα πάντα παλεύουν για να τους χωρίσουν, το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Μπορούν δυο άνθρωποι από τόσο διαφορετικούς κόσμους να γεφυρώσουν την απόσταση και να συνυπάρξουν σε έναν, νέο δικό τους κόσμο;

4. Οι έρωτες της Αναΐς

Υπόθεση:  Η Αναḯς είναι τριάντα και δεν έχει λεφτά. Έχει έναν εραστή, αλλά δεν είναι σίγουρη αν τον αγαπά. Συναντά τον Ντανιέλ, που την ερωτεύεται αμέσως. Αλλά ο Ντανιέλ ζει με την Εμιλί, την οποία ερωτεύεται η Αναḯς. Αυτή είναι η ιστορία μιας ανήσυχης νέας γυναίκας και μιας βαθιάς επιθυμίας.

5. Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι

Υπόθεση:  O Βιντσένζο, μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ του βιβλιοπωλείου του και της κόρης του, που ζει απομονωμένη σε ένα δωμάτιο μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν εμφανίζεται στο βιβλιοπωλείο του η πληθωρική, εκκεντρική και πανέμορφη Γιολάντ. Γοητευμένος από την ενέργειά της, θα αρχίσει και πάλι να νιώθει να του χτυπάει ο έρωτας την πόρτα και ταυτόχρονα να αναθεωρεί την μέχρι τώρα μελαγχολική ζωή του. Γεμάτη καταπιεσμένα συναισθήματα και μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, αναδύεται μια ιστορία ανεκπλήρωτου πάθους.

6. Άιφελ

Υπόθεση:  Μετά τη συμμετοχή του στο Άγαλμα της Ελευθερίας, ο διάσημος μηχανικός Γκιστάβ Άιφελ πιέζεται από τη γαλλική κυβέρνηση να δημιουργήσει κάτι θεαματικό για την Παγκόσμια Έκθεση του 1889 στο Παρίσι, ενώ ο ίδιος θέλει απλά να σχεδιάσει το μετρό της πόλης.

Ξαφνικά, όλα αλλάζουν όταν ο Άιφελ συναντά μια μυστηριώδη γυναίκα από το παρελθόν, καθώς το ανομολόγητο πάθος τους θα ξυπνήσει ξανά και θα τον εμπνεύσει να αλλάξει για πάντα τον Παριζιάνικο ουρανό.

 7. Πειθώ

Υπόθεση: Ζώντας με την υπεροπτική οικογένειά της που βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης, η Ανν Έλιοτ είναι μια αντικομφορμίστρια με μοντέρνες αντιλήψεις. Όταν ο Φρέντερικ Γουέντγουορθ -ο γοητευτικός άντρας που κάποτε απέρριψε- επανέρχεται ξαφνικά στη ζωή της, η Ανν πρέπει να διαλέξει αν θα αφήσει πίσω το παρελθόν της ή θα ακούσει την καρδιά της και θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

 8. Through my Window

Υπόθεση: Η Ρακέλ είναι κολλημένη με έναν ωραία γείτονα, τον Άρες, τον οποίο και παρακολουθεί κρυφά χωρίς να του έχει μιλήσει ποτέ. Θα μπορέσει να τον κάνει να την ερωτευτεί;

9. Look Both Ways

Υπόθεση: Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες, αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;

10. Το Τελευταίο Γράμμα από τον Εραστή σου

Υπόθεση:  Η απαγορευμένη ερωτική σχέση ενός ζευγαριού τη δεκαετία του 1960 (Σαϊλίν Γούντλεϊ και Κάλουμ Τέρνερ) έρχεται στο φως, όταν μια φιλόδοξη δημοσιογράφος (Φελίσιτι Τζόουνς) ανακαλύπτει έναν “θησαυρό” μυστικών ερωτικών επιστολών. Μια διασκευή του σαρωτικού, ρομαντικού μυθιστορήματος της Τζότζο Μόις. Συμμετέχουν οι Τζο Άλγουιν και Ναμπάν Ριζγουάν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 7 
 15 
 4 
 8 
 3