And Just Like That: Θα επιστρέψει ο «Έινταν» στη δεύτερη σεζόν της σειράς
Ο «Έινταν», του Τζον Κόρμπετ, φαίνεται πως θα επιστρέψει στον δεύτερο κύκλο του «And Just Like That».

Η δεύτερη σεζόν της συνέχειας του Sex and the City, το «And Just Like That», ετοιμάζεται να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές καθώς επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις. Τις τελευταίες ημέρες, το φως της δημοσιότητας έχουν δει πληροφορίες που κάνουν λόγο για επιστροφή ενός σημαντικού άνδρα από το παρελθόν της Κάρι Μπράντσο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Deadline, το όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Έινταν Σο, του χαρακτήρα και συντρόφου της Κάρι που υποδύεται ο Τζον Κόρμπετ. Ο χαρακτήρας φημολογούνταν να εμφανιστεί και στην πρώτη σεζόν κάτι που, τελικά, δεν έγινε.

Ο Τζον Κόρμπετ αναμένεται να ενταχθεί στο καστ της σειράς και θα παίξει σε αρκετά από τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του «And Just Like That». Το Variety, αναφέρει πως εκπρόσωποι του HBO Max και του ηθοποιού δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο αναφορικά με τις πληροφορίες.

Όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή των Κάρι, Σάρλοτ και Μιράντα στη μικρή οθόνη, ο ίδιος ο Κόρμπετ είχε δηλώσει στο Page Six πως «θα κάνω εμφάνιση στη σειρά» και εμφανίστηκε «πολύ ενθουσιασμένος» για τη συμμετοχή του σε αρκετά επεισόδια, όπως είχε πει. Ωστόσο, η πραγματικότητα τον διέψευσε και δεν εμφανίστηκε στην πρώτο κύκλο της σειράς σίκουελ του Sex and The City.

H Τζούλι Ρότενμπεργκ, σεναριογράφος της σειράς, είχε δηλώσει τότε:

«Ο Τζον Κόρμπετ θα πρέπει να γράφει προσωπικά απολογητικά σημειώματα. Δεν είπαμε τίποτα για επιστροφή του»

Με πληροφορίες από Deadline και Variety

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;