And Just Like That: Στη 2η σεζόν θα δούμε και τη Σαμάνθα;
Ο παραγωγός του "And Just Like That" δήλωσε ότι στη 2η σεζόν της σειράς θα εμφανιστεί και η Σαμάνθα Τζόουνς!

Η συνέχεια του “Sex and the City“- “And Just Like That” θα υποδεχτεί ξανά την αγαπημένη Samantha Jones, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Στη σειρά του HBO Max, η οποία ανανεώθηκε για τη 2η σεζόν, πρωταγωνιστούν οι Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, αλλά συζητήθηκε πολύ έντονα από τους fans η απουσία της 4ης πρωταγωνίστριας της αρχικής σειράς, Kim Cattrall.

Αλλά μην ανησυχείτε, ο παραγωγός, Michael Patrick King, αποκάλυψε στο Variety ότι η 2η σεζόν θα περιλαμβάνει την πολυπόθητη γκουρού των δημοσίων σχέσεων.

Ο King, ο οποίος παλιότερα είχε δηλώσει ότι η πόρτα δεν είναι ανοιχτή για την επιστροφή της Cattrall, ρωτήθηκε αν οι fans θα δουν ξανά τον χαρακτήρα της Samantha στην επερχόμενη σεζόν. Ένα ξεκάθαρο «Ναι!» ήταν η απάντησή του.

Δεν αποκάλυψε, όμως, καμία περαιτέρω λεπτομέρεια, λέγοντας: «Είναι όλα τόσο καινούργια αυτή τη στιγμή. Ένας από τους μεγάλους μου κανόνες είναι να μην λέω πράγματα μέχρι να γίνουν πραγματικότητα».

«Ο στόχος μου είναι να φέρω όλους τους χαρακτήρες μαζί, ώστε να μην φαίνεται ότι έχουν πάρει τόσο ξεχωριστούς δρόμους», πρόσθεσε.

Ο King δήλωσε στο Variety ότι η παραγωγή της 2ης σεζόν θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και οι θεατές μπορούν να περιμένουν νέα επεισόδια της σειράς να μεταδοθούν κάποια στιγμή το 2023.

Η 1η σεζόν του “And Just Like That” τελείωσε με τη Μιράντα να εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και να μετακομίζει στο Λος Άντζελες.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;