Zayn: Τραγούδησε το «Night Changes» και έγινε ξανά viral [ΒΙΝΤΕΟ]
Νοσταλγήστε μαζί με τον Zayn Malik και το «Night Changes».

Ο Zayn Malik, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από το δημοφιλές Boyband «One Direction», μάλλον νοστάλγησε τα παλιά και αποφάσισε να γυρίσει ένα βίντεο τραγουδώντας ένα απόσπασμα του single «Night Changes» που κυκλοφόρησε το μακρινό 2014.

Ο Zayn δημοσίευσε το βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φέρνοντας στο μυαλό όλων των φαν παλιές και όμορφες αναμνήσεις. Ο Zayn τραγουδάει το δεύτερο μισό του ρεφρέν που στην original εκδοχή ερμηνεύει ο Harry Styles, ενώ ο ίδιος τράβηξε το βίντε με ένα ασπρόμαυρο φίλτρο.

Ο Zayn έχει γράψει το συγκεκριμένο τραγούδι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των One Direction, ενώ παρότι δεν πρόκειται για ένα πρόσφατο τραγούδι πολλοί χρήστες του TikTok και του Instagram το χρησιμοποιούν ως ήχο προκειμένου να δημιουργήσουν video και reels με νοσταλγικό χαρακτήρα ναποτυπώνοντας στιγμές και αναμνήσεις τους. Μάλιστα το τραγούδι στην πραγματικότητα έγινε viral το τελευταίο διάστημα, ενώ χθες Δευτέρα (15/8) το βιντεάκι του Zayn αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη κάνοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τον «γύρο του διαδικτύου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zayn Malik (@zayn)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;