Τα «Φιλαράκια» επέστρεψαν στο Netflix
Τα «Φιλαράκια» είναι ξανά διαθέσιμα στο Netflix.

Τα «Φιλαράκια» ή «Friends» είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές όλων των εποχών που έχουν αφήσει το τηλεοπτικό τους «στίγμα» παγκοσμίως. Μετά το τέλος τους από το Netflix και το κατά πολλούς ατυχές reunion στο HBO Max, πλέον τα «Φιλαράκια» επέστρεψαν στο ελληνικό Netflix από χθες Δευτέρα (15/8).ολλές ήταν οι αντιδράσεις στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας, με τους χρήστες να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους, καθώς οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix παρατήρησαν πως τα “Φιλαράκια” είναι και πάλι διαθέσιμα στην συνδρομητική πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται πως το ελληνικό Netflix αφαίρεσε τη σειρά από την πλατφόρμα στις 30 Μαΐου δημιουργώντας μεγάλη δυσαρέσκεια στο κοινό που αν και έχει δει άπειρες φορές τη σειρά, εξακολουθεί να την προτιμάει.

Βέβαια, το Netflix είχε αναγκαστεί να αφαιρέσει τα «Φιλαράκια» επειδή τα δικαιώματα προβολής ανήκουν στη WarnerMedia που ήθελε να το προβάλλει μέσα από το δικό της συνδρομητικό πακέτο, το HBO Max. Μάλιστα το HBO Maxήταν προγραμματισμένο να καταφθάσει εντός του 2022 στην Ελλάδα, αλλά η συγχώνευση της Warner Bros. με την Discovery, Inc. μάλλον έφερε αλλαγές, αφού πλέον στόχος είναι η ένωση των δύο υπηρεσιών.

Έτσι, η δυναμική είσοδος του HBO Max στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Τουρκία και τις υπόλοιπες χώρες όπου αναμενόταν στο τέλος της χρονιάς πήρε αναβολή επ’ αόριστον δίνοντας το «πράσινο φως» και τα δικαιώματα προβολής του αγαπημένου sitcom στο Netflix.

Φυσικά, η επιστροφή των «Friends» στο Netflix μόνο αδιάφρους και αδιάφορες δεν άφησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες συνδρομητές και συνδρμήτριες του Netflix που δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν το comeback της σειράς στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;