Cobra Kai: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες της 5ης σεζόν
Οι πρώτες εικόνες του «Cobra Kai» είναι εδώ λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της 5ης σεζόν!

Το «Cobra Kai» είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη συλλογή του Netflix με την πέμπτη σεζόν να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στις 9 Σεπτεμβρίου 2022. 

Τον Μάιο οι φανς είχαν τη χαρά να απολαύσουν το πρώτο trailer της νέας σεζόν, ενώ τώρα που βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία της νέας σεζόν δόθηκαν στη δημοσιότητα νέες εικόνες που μάλιστας επιβεβαιώνουν και επισήμως την επιστροφή ενός ακόμη χαρακτήρα από τις ταινίες Karate Kid. Πρόκειται μάλιστα για τον Chozen (Yuji Okumoto) από το Karate Kid Part II.

Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος της τέταρτης σεζόν είδαμε τη νίκη του Cobra Kai στο All Valley Tournament με επικεφαλής πλέον τον Terry Silver, ο οποίος κατάφερε να παγιδεύσει τον πρώην ποτέ φίλο του John Kreese, ενώ τώρα έχει βάλει ως επόμενο στόχο του τη δημιουργίας μιας δικής του αλυσίδας dojo που θα καθιερώσει το δικό του στυλ στην πόλη.

Οι παραγωγοί του «Cobra Kai» Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg αποκάλυψαν για την πέμπτη σεζόν τα εξής:

Καθώς ο Terry Silver συγκεντρώνει τους παλιούς φίλους του στο Valley για να χτίσει την αυτοκρατορία του Cobra Kai, ο Daniel και ο Johnny θα χρειαστούν όλη τη βοήθεια που μπορούν να βρουν για να τον σταματήσουν. 

Εκτός από την επιστροφή του Chozen, στην πέμπτη σεζόν όλοι οι γνωστοί ηθοποιοί θα επιστρέψουν προκειμένου να ενσαρκώσουν τους ρόλους τους.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;