Tom Holland: Ο «Spider-Man» ανακοίνωσε πως θα κάνει διάλειμμα από τα social media
Ο Tom Holland μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχή του από τα social media και αναφέρθηκε σε θέματα ψυχικής υγείας.

Ο Tom Holland ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως θα κάνει διάλειμμα από τα social media για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία. Ο γνωστός ηθοποιός που έχει υποδυθεί τον «Spider-Man» έρχεται να προστεθεί στη λίστα των celebrities που έχουν μιλήσει για την τοξικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρωταγωνιστής του «Spider-Man: No Way Home», εδώ και καιρό, απέχει από τις ψηφιακές πλατφόρμες. Ωστόσο, επέστρεψε μόνο και μόνο για να κάνει μερικές σημαντικές ανακοινώσεις. Ο νεαρός ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων εξήγησε ότι πάλευε για περίπου μία ώρα προσπαθώντας να βρει τις λέξεις που θα χρησιμοποιούσε για να εκφράσει όλα αυτά που σκεφτόταν.

Ο Tom Holland λέει στο βίντεο που μοιράστηκε με τους εκατομμύρια φανς του:

«Έχω κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ψυχική μου υγεία, επειδή θεωρώ ότι το Instagram και το Twitter σε τρελαίνουν, είναι σαρωτικά.

Παρασύρομαι και βγαίνω εκτός ελέγχου όταν διαβάζω πράγματα για μένα στο διαδίκτυο και τελικά, είναι πολύ επιζήμιο για την ψυχική μου υγεία. Οπότε αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω και να διαγράψω την εφαρμογή»

Η «σύντομη επιστροφή του στο Instagram», όπως τη χαρακτήρισε, έγινε για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την φιλανθρωπική οργάνωση stem4, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βοηθά νέα παιδιά να διαχειριστούν την ψυχική τους υγεία. Ο Tom Holland συνεχίζει στο βίντεο λέγοντας:

«Υπάρχει ένα φοβερό στίγμα κατά της ψυχικής υγείας και ξέρω ότι το να ζητάμε βοήθεια δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε, ωστόσο είναι πιο εύκολο στα λόγια»

Κλείνοντας το βίντεο, είπε ότι πως «θα εξαφανιστεί ξανά από το Instagram» και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ όλους και θα σας μιλήσω σύντομα»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Να σημειωθεί πως και η Zendaya, μία από τις μεγαλύτερες σταρ της γενιάς της και η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον Tom Holland, είχε δηλώσει στο περιοδικό People ότι οι πρέπει να «παίρνουν το χρόνο» που χρειάζονται όταν πρόκειται για διαλείμματα. Όπως είχε πει:

«Το να είμαι στα social media θα με άγχωνε κάπως ή θα άρχιζα να υπεραναλύω. Οι φανς μου θέλουν να είμαι ευτυχισμένη και να υπάρχω πέρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;