Tom Holland: Βίντεο στο TikTok δείχνει πώς
Μάθαμε τον λόγο που ο Tom Holland είναι ο ένας και μοναδικός για τη Zendaya και η αιτία αποκαλύπτεται σε ένα TikTok!

Μάθαμε τον λόγο που ο Tom Holland είναι ο ένας και μοναδικός για τη Zendaya και η αιτία αποκαλύπτεται σε ένα TikTok!

Πιο συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε ένα βίντεο στο TikTok, από τον χρήστη @tomhollandsdaya, το οποίο ξεκινά με ένα κλιπ του 2017 της Zendaya και της βοηθού και φίλης της Darnell να συζητούν για τις σχέσεις και το τι επιθυμούν από έναν ρομαντικό σύντροφο.

Η star του Euphoria είχε αναφέρει: «Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει απαραίτητα το ‘’Ω, είσαι όμορφη, είσαι αυτό, είσαι εκείνο’’. Μερικοί άνθρωποι λένε, ‘’Αυτό είναι πολύ για μένα. Δεν χρειάζεται να το ακούω συνέχεια’’. Σε κάποιους δεν αρέσει, τους κάνει να νιώθουν άβολα. Εγώ; Θέλω να το ακούω. Θέλω να το ξέρω, μου αρέσει να το ακούω και πρέπει να το ακούω συχνά».

 

@tomhollandsdaya love language = words of affirmation 💕 he’s the absolute sweetest &lt3🥹 #tomholland #zendaya #tomdaya #tomhollandedit #zendayaedit #tomdayaedit #lovelanguage #wordsofaffirmation ♬ original sound – petermj 💗

Η Zendaya, όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο, δίνει προτεραιότητα στις λέξεις επιβεβαίωσης και στην υποστήριξη. Στη Zendaya αρέσει ο σύντροφός της να είναι ρομαντικός και εκτιμά όταν μπορεί να συνδυάσει την έλξη, την υποστήριξη και την αγάπη.

Κι όπως αναφέρθηκε πολλές φορές στα σχόλια του TikTok, ο Tom Holland «κράτησε ξεκάθαρα σημειώσεις και κατάλαβε απόλυτα τι πρέπει να κάνει».

Το TikTok παρουσιάζει επίσης ένα clip στο οποίο ο Tom στέκεται πάνω από τη Zendaya, ψιθυρίζοντάς της μερικά όμορφα λόγια. Πιο συγκεκριμένα, της είπε: «Είσαι τόσο όμορφη παρεμπιπτόντως», και εκείνη του απαντά: «Το ίδιο κι εσύ».

 

@tomhollandsdaya “you look beautiful” 🥹🤍 tears streaming down my face as we speak #tomholland #zendaya #tomdaya ♬ original sound – petermj 💗

Στη συνέχεια, σε ένα απόσπασμα από την ίδια συνέντευξη, ο Tom δεν μπορεί να μην πει ξανά στη Zendaya: «Φαίνεσαι όμορφη». Μπορούμε να δούμε τη Zendaya να χαμογελά ως απάντηση και να βάζει στοργικά το χέρι της στο πόδι του.

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;