Power Pass: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τη δεύτερη φάση του επιδόματος ρεύματος
Δείτε αναλυτικά πότε θα καταβληθεί το Power Pass του Ιουνίου.

Οι ημερομηνίες για τη δεύτερη φάση του Power Pass φαίνεται να έχουν «κλειδώσει», σύμφωνα και με τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας δήλωσε ότι στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ για το Power Pass Ιουνίου. Συγκεκριμένα τόνισε πως:

«Υπάρχουν λίγες εκκρεμότητες για τις αιτήσεις έως το τέλος του Μαΐου και για τον Ιούνιο. Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ»

Ο υπουργός δήλωσε ότι το 73% των δικαιούχων προτίμησαν την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό αντί για την ψηφιακή κάρτα, εκτιμώντας πως αυτό ίσως έγινε για να έχουν τα χρήματα για οποιαδήποτε χρήση. Μάλιστα, σημείωσε ότι το ύψος της νέας βοήθειας (μέσω του συμπληρωματικού προϋπολογισμού) θα το ξέρουμε στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς τότε θα υπάρχει πολύ καλύτερη εικόνα για την πορεία των εσόδων.

Ο υπουργός Οικονομικώς δήλωσε:

«Το ύψος της νέας βοήθειας (μέσω του συμπληρωματικού προϋπολογισμού) θα το ξέρουμε στις αρχές Σεπτεμβρίου» 

Επίσης, επισήμανε ότι τότε θα υπάρχει πολύ καλύτερη εικόνα για την πορεία των εσόδων, ενώ θα δημοσιοποιηθούν και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το ΑΕΠ το β’ τρίμηνο του έτους.

Μιλώντας στο Open, ανέφερε ότι οι ενισχύσεις θα δοθούν όπου υπάρχει ανάγκη, προσθέτοντας πως η στόχευση θα αφορά κυρίως στη μεσαία τάξη και στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα.

Πηγή cover photo: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
7'
2 - 2
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
 2 
 1 
 4