Πέντε ταινίες του Αντόνιο Μπαντέρας με αφορμή τα γενέθλιά του
Αντόνιο Μπαντέρας: Χρόνια πολλά σε έναν από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ολόκληρο το όνομά του ηθοποιού είναι  Χοσέ Αντόνιο Ντομίνγκεθ Μπαντέρας. Ο ηθοποιός γεννήθηκε στη Μάλαγα της Ανδαλουσίας στην Ισπανία. Από το γεγονός ότι το όνομα της οικογένειάς του πατέρα του είναι Domínguez, πήρε το επώνυμο της μητέρας του, όπως το καλλιτεχνικό της.

Ο μικρός Αντόνιο ήθελε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέχρι που έσπασε το πόδι του, κάτι που τον εμπόδισε να αφήσει τα όνειρά του στην ηλικία των δεκατεσσάρων. Έτσι στη συνέχεια έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις τέχνες του θεάματος και αποτελούσε μέρος της ARA Θεάτρου-Σχολής που διευθύνεται από τον Angeles Rubio y-Αργκουέλλες Alessandri και το Κολέγιο της Δραματικής Τέχνης, και τα δύο στη Μάλαγα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonio Banderas (@antoniobanderas)

Έπειτα, δούλεψε στο θέατρο, κάτι που τον οδήγησε στο Εθνικό Θέατρο της Ισπανίας με την καριέρα του να απογειώνεται με την παρουσία του στην ταινία του «Δέσε με».

1. Desperado

Υπόθεση: Ενας πρώην κιθαρίστας, αναζητά έναν μεγαλέμπορο ηρωίνης για να τον σκοτώσει, επειδή στο παρελθόν οι άνδρες του δολοφόνησαν την αγαπημένη του.

2. Zoro

Υπόθεση: Ένας νεαρός κλέφτης, αναζητώντας εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του έχει εκπαιδευτεί από τον κάποτε αλλά μεγάλης ηλικίας πλέων Zorro, ο οποίος επιδιώκει επίσης να πάρει την δική του εκδίκηση.

3. The skin I live in

Υπόθεση: Ο Δρ.Ρόμπερτ Λέντγκαρντ πλαστικός χειρουργός,έχασε την σύζυγό του σε φλεγόμενο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και απο τότε έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την δημιουργία ενός νέου δέρματος.Μετά απο δώδεκα χρόνια καταφέρνει να καλλιεργήσει ένα τεχνητό δέρμα που είναι μια πραγματικά ισχυρή ασπίδα ενάντια σε κάθε επίθεση.Η γυναίκα που τον μεριμνεί απο μικρό παιδί η Μαρίλια θα είναι η συνεργάτης του,όσο για το πάνω σε ποιό δέρμα θα πειραματιστεί.

4. Pain and Glory

Υπόθεση: Η ωριμότερη ταινία του Αλμοδόβαρ είναι μια συγκινητική κατάθεση ψυχής πάνω στην αξεδιάλυτη για έναν καλλιτέχνη σχέση ζωής και τέχνης. Υποψηφιότητα για δύο Όσκαρ (Διεθνής Ταινία, Α’ Αντρικού Ρόλου για τον Αντόνιο Μπαντέρας).

5. Επίσημη Συμμετοχή 

Υπόθεση: Στην ταινία όλα ξεκινούν από τη ματαιοδοξία ενός δισεκατομμυριούχου. Πρόκειται για έναν ασύλληπτα πλούσιο άντρα, ο οποίος αποφασίζει παρορμητικά πως θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Επιλέγει, τότε, μια φιλόδοξη όσο και κορυφαία σκηνοθέτρια (Κρουζ) για να κουμαντάρει τη μεγαλεπήβολη παραγωγή του, η οποία αφορά τη σινε-διασκευή ενός κλασικού μυθιστορήματος με την υπογραφή νομπελίστα. Ο χαρακτήρας της Κρουζ, όμως, εκτός από τις δημιουργικές προκλήσεις και τις απαιτήσεις των γυρισμάτων, καλείται να κουμαντάρει τους τοξικούς εγωισμούς των δύο πρωταγωνιστών της. Εκείνων, δηλαδή, που ενσαρκώνουν οι Μπαντέρας και Μαρτίνεζ, οι οποίοι κρατούν τους ρόλους δύο αντρών οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικές γενεές και σχολές σκέψεις. Τι μπορεί, άραγε, να πάει στραβά;

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
FT
2 - 2
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
'
80 - 82
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;