Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (11 - 17/8)
Όλες οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Ακόμη μία νέα κινηματογραφική εβδομάδα ετοιμάζεται να μάς «χτυπήσει» την πόρτα φέρνοντας στα θερινά (και όχι μόνο) σινεμά νέες και πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες. Αυτή την εβδομάδα έρχονται μερικές νέες και πολύ ενδιαφέρους ταινίες. Μία ρομαντική, μία με Ισπανούς αστυνομικούς και Βρετανούς κομάντο.

1. Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι

Υπόθεση:  Ο Έτορε Σκόλα υπήρξε ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς του σύγχρονου ιταλικού κινηματογράφου, έχοντας υπογράψει αριστουργηματικές κωμωδίες και υπέροχα κοινωνικά δράματα. Ο Σέρτζιο Καστελίτο, από τη νεότερη γενιά των Ιταλών σκηνοθετών, μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ένα από τα τελευταία σενάρια του Σκόλα, που δεν πρόλαβε να γυρίσει ο ίδιος.

O Βιντσένζο, μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ του βιβλιοπωλείου του και της κόρης του, που ζει απομονωμένη σε ένα δωμάτιο μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν εμφανίζεται στο βιβλιοπωλείο του η πληθωρική, εκκεντρική και πανέμορφη Γιολάντ. Γοητευμένος από την ενέργειά της, θα αρχίσει και πάλι να νιώθει να του χτυπάει ο έρωτας την πόρτα και ταυτόχρονα να αναθεωρεί την μέχρι τώρα μελαγχολική ζωή του. Γεμάτη καταπιεσμένα συναισθήματα και μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, αναδύεται μια ιστορία ανεκπλήρωτου πάθους.

2. Ο Αντικαταστάτης

Υπόθεση: Ισπανία, 1982. Ένας νεαρός αστυνομικός μετακομίζει σε μια φαινομενικά ειδυλλιακή παραθαλάσσια πόλη, με την ελπίδα να βρει γαλήνη και ηρεμία. Όμως, όταν φτάνει εκεί, βρίσκεται μπλεγμένος στη διερεύνηση των περίεργων συνθηκών της δολοφονίας του προκατόχου του. Η έρευνα θα τον οδηγήσει σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο όπου μια κοινότητα πρώην Ναζί αξιωματούχων, καταζητούμενων από διάφορες χώρες για
εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ζει μια ήρεμη και παραδεισένια ζωή…

3. Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς

Υπόθεση:  Μπροστά στον μικρό τους γιο, η Καμίλ και ο Ζορζ χορεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι «Mr Bojangles» της Νίνα Σιμόν. Μαζί τους υπάρχει χώρος μόνο για παιχνίδι και φαντασία. Είναι η Καμίλ που τους δείχνει τον δρόμο και τους οδηγεί σε μια δίνη ποίησης, έτσι ώστε η γιορτή να συνεχίζεται ανεξάρτητα με τα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Ο τρελός έρωτας δεν είχε ενσαρκωθεί ποτέ τόσο πειστικά.

4. SAS: Red Notice

Υπόθεση:  Ένας μικρός στρατός από καλά εκπαιδευμένους εγκληματίες, με αρχηγό την Γκρέις Λιούις, κάνουν επίθεση σε ένα τρένο κάτω από την Μάγχη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;