Οι νέες λειτουργίες του WhatsApp προσφέρουν μία καλή ευκαιρία για... ghosting
Ευκολότερα θα μπορεί κανείς να αποφύγει τις ανεπιθύμητες συνομιλίες στο WhatsApp, καθώς η εφαρμογή θα δώσει την επιλογή αφαίρεσης του status.

Ευκολότερα θα μπορεί κανείς να αποφύγει τις ανεπιθύμητες συνομιλίες μέσω του WhatsApp, καθώς η εφαρμογή θα δώσει την επιλογή της αφαίρεσης του status, το οποίο δείχνει την τελευταία φορά που συνδέθηκε ο χρήστης. Επίσης θα μπορεί να αποχωρεί κανείς από μία ομαδική συνομιλία χωρίς να ειδοποιηθούν τα υπόλοιπα μέλη.

Ειδικότερα, στην επόμενη αναβάθμιση, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αφαιρέσουν το «last seen», το οποίο δείχνει την ώρα που έχουν ανοίξει τελευταία φορά την εφαρμογή και μέχρι στιγμής εμφανίζεται σε όλους. Μάλιστα, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένα άτομα από τη λίστα των επαφών τους, τα οποία δεν θα μπορούν να δουν πότε συνδέθηκαν τελευταία φορά.

Επίσης, μία ακόμη λειτουργία που έρχεται στην επόμενη αναβάθμιση είναι η «ήσυχη» αποχώρηση από ομαδικές συνομιλίες. Μέχρι τώρα, κάθε φορά που αποχωρούσε κάποιο μέλος της ομάδας ερχόταν ειδοποίηση σε ολόκληρο το γκρουπ.

Τα δύο νέα χαρακτηριστικά θα αρχίσουν να εμφανίζονται ως επιλογές στις ΗΠΑ μέσα στον Αύγουστο. Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως εξετάζει και μία λειτουργία που θα απαγορεύει τη λήψη στιγμιοτύπων (screenshots) των μηνυμάτων που εμφανίζονται μόνο μία φορά. Πρόκειται για τα μηνύματα που εξαφανίζονται μόνο αφότου τα έχει δει ο παραλήπτης. Η λειτουργία αυτή, η οποία κατά την WhatsApp έρχεται «σύντομα», έχει στόχο να ενισχύσει την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών των χρηστών.

Από την αρχή του έτους, η εταιρεία έχει προχωρήσει και σε άλλες μικρότερες αλλαγές, όπως η εισαγωγή αντιδράσεων σε μηνύματα με emoji (εικονίδια) και η επιτάχυνση αποστολής των ηχητικών μηνυμάτων. Επίσης, μέσω των νέων ρυθμίσεων, οι χρήστες Android έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν το ιστορικό των συνομιλιών τους σε iPhone.

 

Mε πληροφορίες από moneyreview.gr

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;