Πανελλήνιες 2022: Πώς μπορείτε να δείτε το γραπτό σας
Πανελλήνιες 2022: Τη δυνατότητα να δουν το γραπτό τους έχουν κάθε χρόνο οι υποψήφιοι - Δείτε πώς γίνεται η διαδικασία

Οι ενδιαφερόμενοι ή και οι γονείς τους, δύνανται να αιτηθούν να δουν ένα ακριβές αντίτυπο του γραπτού τους από τις Πανελλήνιες 2022, χωρίς, όμως, να επιτρέπεται να το φωτογραφίσουν ή να το βιντεοσκοπήσουν, παρά μόνο να κρατήσουν σημειώσεις.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επίδειξης του γραπτού, παρών θα είναι ο αρμόδιος υπάλληλος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο μαθητής υποχρεούται να υπογράψει την αίτηση, δηλώνοντας και γραπτά ότι είδε το έγγραφό του.

Φυσικά, για την πραγματοποίηση της αίτησης απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η καταβολή παραβόλου, το οποίο υποχρεωτικά εκδίδεται ηλεκτρονικά από την εφαρμογή e-Παράβολο, στην κατηγορία «Επίδειξη γραπτών δοκιμίων Πανελλαδικών Εξετάσεων» και κωδικό παραβόλου «1389», ποσού 50 (πενήντα) ευρώ, για την επίδειξη έως τριών (3) γραπτών δοκιμίων και κωδικό «1390», ποσού 80 (ογδόντα) ευρώ, για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών (3) γραπτών δοκιμίων.

Η δυνατότητα αίτησης παρέχεται σε όσους το επιθυμούν από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ η επίδειξη γραπτών θα γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2022, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου και υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις.

Τέλος, όσον αφορά τα ειδικά μαθήματα, οι αιτήσεις τους οφείλουν να έχουν αντίγραφο, το οποίο θα μεταβιβάζεται στη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του ΥΠΑΙΘ, όπου οι υποψήφιοι θα λαμβάνουν γνώση των αντίστοιχων γραπτών τους σε χρονικό διάστημα το οποίο θα καθορίζεται έπειτα από συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;