Dua Lipa: Έγινε επίτιμη πρέσβειρα του Κοσόβου - Η ανάρτησή της στο Instagram
Η Dua Lipa ανακοίνωσε μέσω Instagram πως είναι πλέον η επίτιμη πρέσβειρα του Κοσόβου.

Η γνωστή τραγουδίστρια της ποπ, Dua Lipa, με νέα της ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε πως πλέον ορίστηκε ως η επίτιμη πρέσβειρα του Κοσόβου.

Η διάσημη τραγουδίστρια της pop μουσικής μεγάλωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά οι γονείς της είναι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου με την οικογένειά της να επιστρέφει στην Πρίστινα όταν εκείνη ήταν στην ηλικία των οκτώ, αμέσως μετά την κήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου.

Κατά την επίσκεψή της στη χώρα στο πλαίσιο ενός μουσικού Φεστιβάλ, η Dua Lipa έλαβε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου Vjosa Osmani-Sadriu, τον τίτλο και το μετάλλιο της πρέσβειρας με τη Dua Lipa να μοιράζεται το νέο μέσω μίας ανάρτησής της στο Instagram.

«Είναι τιμή και προνόμιο να μπορώ να εκπροσωπώ τη χώρα μου σε όλο τον κόσμο και να συνεχίζω το έργο και τις προσπάθειές μου παγκοσμίως για να δω ότι αφήνουμε το στίγμα μας και κάνουμε τη διαφορά. Οι νέοι και οι νέες του Κοσσυφοπεδίου αξίζουν το δικαίωμα στην απελευθέρωση της visa, την ελευθερία να ταξιδεύουν και να κάνουν μεγάλα όνειρα», έγραψε η Dua Lipa χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;