Britney Spears: «Τα παιδιά της, την αποφεύγουν» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του πρώην συζύγου της
Ο πρώην σύζυγος της Britney Spears, Kevin Federline, μίλησε για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια για την τραγουδίστρια.

Ο πρώην σύζυγος της Britney Spears, Kevin Federline, μίλησε για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια για την τραγουδίστρια, για την σχέση της με τα παιδιά της αλλά και για την κηδεμονία του πατέρα της.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο Kevin Fedrline δήλωσε πως η Britney δεν έχει καλή επικοινωνία με τους δύο γιούς της, τον 16χρονο Σον-Πρίστον και τον 15χρονο Τζέιντεν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την DailyMail, παρόλο που η Britney έχει μετακομίσει πλέον δίπλα τους και βρίσκονται στην ίδια γειτονιά, δεν βλέπει τα παιδιά της και δεν έχουν μιλήσει για αρκετούς μήνες, αφού την αποφεύγουν.

«Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν τη βλέπουν αυτή τη στιγμή. Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της», λέει ο πρώην σύζυγός της.

Στην συνέντευξή του ο Kevin Federline σχολίασε και την απελευθέρωση της Britney από τη κηδεμονία του πατέρα της, τονίζοντας πως το γεγονός αυτό επηρέασε την ζωή της οικογένειας.

«Ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω όλο αυτό, πιο δύσκολο να το ζήσω, αλλά ακόμη πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια μου να το αντιμετωπίζουν. Ήταν σκληρό. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ήταν πραγματικά δύσκολο για τους δύο γιους τους να παρακολουθούν τις αλλαγές στην ζωή της μητέρας τους, από τον ξαφνικό της γάμο μέχρι τις γυμνές φωτογραφίες που αναρτά η ίδια στα social media.

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε πως τα αγόρια αγαπούν πραγματικά την μητέρα τους, αλλά τους είναι δύσκολο να αντιμετωπίζουν τις γυμνές φωτογραφίες της, ειδικά στο σχολείο. «Προσπαθώ να τους εξηγήσω πως ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί η Britney».

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;