Μία πεινασμένη αρκούδα χτυπάει το κουδούνι σπιτιού για να βρει φαΐ
Η κάμερα σπιτιού στη Νότια Καρολίνα κατέγραψε μία αρκούδα να χτυπάει το κουδούνι για να βρει να φάει.

Σε κάποιες πόλεις και πολιτείες της Αμερικής, είναι συνηθισμένο φαινόμενο να εμφανίζονται αρκούδες (κυρίως τις νυχτερινές ώρες) για να βρουν φαΐ είτε σε κάδους είτε σε διάφορα άλλα μέρη. Όμως, ποτέ δεν έχουμε δει μία αρκούδα να χτυπάει το κουδούνι ενός σπιτιού για να βρει να φάει.

Μία γυναίκα στη Νότια Καρολίνα έμεινε άφωνη, όταν είδε μια αρκούδα να χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού της μέσα στη νύχτα.

Η Γουέντι Γουάτσον γνώριζε ότι στη γειτονιά κυκλοφορεί κάποια αρκούδα, που είναι μάλιστα πεινασμένη. Είχε παρατηρήσει, επίσης, πως δύο από τις ταΐστρες των πουλιών που έχει στην αυλή της είχαν καταστραφεί. Όμως, αυτό που έκανε στη συνέχεια η αρκούδα δεν το περίμενε κανείς…

Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της γυναίκας στη Νότια Καρολίνα κατέγραψε βίντεο από τη στιγμή που η αρκούδα πλησιάζει την μπροστινή βεράντα της κατοικίας και χτυπά το κουδούνι του σπιτιού. Το απίστευτο και περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης και το σχετικό βίντεο έγινε viral.

Η Γουάτσον δήλωσε στο WHNS-TV τα εξής:

«Η αρκούδα ανέβηκε στη βεράντα και έφτασε κοντά στο κουδούνι της πόρτας. Υπάρχει ακόμη και ένα μικρό αποτύπωμα της μύτης της στο παράθυρο.

Κοίταξε λίγο γύρω της και τελικά έφυγε» 

Φαντάσου πόσο απελπισμένη ήταν η αρκούδα για να φτάσει να χτυπήσει το κουδούνι…

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;