Harry Styles: Το X-Factor δημοσίευσε για πρώτη φορά ολόκληρη την audition του [ΒΙΝΤΕΟ]
Harry Styles: 12 χρόνια μετά την εμφάνισή του στο «X-Factor», βλέπουμε ολόκληρη την audition του.

Ο Harry Styles που ξεκίνησε από το μουσικό show «X-Factor» και το συγκρότημα «One Direction» έχει αναδειχθεί σε έναν από τους επιδραστικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του. Με τη δράση του ξεκινάει από τη μουσική και να φτάνει έως την υποκριτική και τη μόδα, ο Harry Styles έχει ήδη διανύσει πολλά «χιλιόμετρα» στην καριέρα με πολλούς και πολλές να περιμένουν ακόμη περισσότερα από τον ίδιο.

Όλοι και όλες όμως θυμόμαστε πως ο Harry Styles έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας από το «X Factor». Έτσι, μία εβδομάδα αφότου το show μάς πήγε πίσω στον χρόνο δείχνοντάς μας πώς «ένωσε» τα μέλη του μουσικού γκρουπ, στο πλαίσιο της ειδικής σειράς-αφιερώματος στους «One Direction» διέρρευσε ολόκληρη η audition του Harry Styles ως σολο καλλιτέχνης για τις ανάγκες του X-Factor.

Το 2010 ο Harry Styles ερμήνευσε ακαπέλα το «Isn’t She Lovely» του Stevie Wonder, αλλά σύμφωνα με το νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα το «σχέδιο» του τότε 16χρονου Harry Styles ήταν διαφορετικό. Συγκεκριμένα, κάνοντας μερικά αστεία με τον Cowell ο Harry Styles ερμήνευσε αρχικά το «Hey Soul Sister» των Train με την φωνή του να «τρέμει».

Έτσι, ο Simon Cowell του ζήτησε να ερμηνεύσει κάτι άλλο, με αποτέλεσμα να τραγουδήσει το «Isn’t She Lovely» του Stevie Wonder. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει 2 ναι -από τη Nicole Scherzinger και τον Simon Cowell- και ένα όχι από τον Louis Walsh. Όλα αυτά τον οδήγησαν στον επόμενο γύρο… and the rest is history!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;