TikTok: Δοκιμάζει την προσθήκη παιχνιδιών στην εφαρμογή
Το TikTok θέλει τους χρήστες να περνάνε ακόμα περισσότερο χρόνο σε αυτό προσφέροντάς τους και διάφορα fun παιχνίδια.

Το TikTok ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές και προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός μεγάλου κοινού, αυτού των gamers. Φαίνεται πως, πλέον, το πιο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης είναι έτοιμο να ενσωματώσει βιντεοπαιχνίδια στις διάφορες δυνατότητες που δίνει στους χρήστες του.

Όπως αναφέρει το TechCrunch, το TikTok έχει συνεργαστεί με προγραμματιστές όπως οι Voodoo, Nitro Games, FRVR, Aim Lab και Lotum για να δημιουργήσουν παιχνίδια ενσωματωμένα στο TikTok. Φαίνεται πως αυτά θα είναι μίνι παιχνίδια HTML5 που οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν μέσα στην εφαρμογή και να ανακαλύψουν μέσα από τα βίντεο που παρακολουθούν στο μέσο. Δηλαδή, θα είναι παιχνίδια για να περάσεις τον χρόνο σου!

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το TikTok θα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να μπορούν να βρουν μια επιλογή για να συνδέσουν τα βίντεο με ένα μίνι παιχνίδι στην οθόνη πριν δημοσιεύσουν το εν λόγω βίντεο, στο οποίο θα προσθέτουν κανονικά hashtags, συνδέσμους, περιγραφές και άλλες πληροφορίες. Οι χρήστες του μέσου που βλέπουν το βίντεο θα μπορούν  να κάνουν κλικ και να παίζουν το παιχνίδι.

Να σημειωθεί πως η νέα αυτή λειτουργία του TikTok βρίσκεται σε διαδικασία ήπιας κυκλοφορίας σε διάφορες παγκόσμιες αγορές και δεν είναι ακόμη διαθέσιμη παντού. Αναμένεται, όμως, να αλλάξει αυτό αρκετά σύντομα.

Τα διαθέσιμα παιχνίδια κατά την κυκλοφορία είναι τα εξής:

  • Basketball FRVR (FRVR)
  • Tap the Difference (Lotm)
  • Peek a Who (Nitro)
  • Pride Run (Voodoo)
  • Influencer Run (Voodoo)
  • Space Destroyer (Nitro)
  • Mr. Aim Lab’s Nightmare (Aim Lab)

Μέχρι στιγμής, κανένα από τα παιχνίδια δεν είναι επί πληρωμή και η πρωτοβουλία αυτή φαίνεται να αποσκοπεί αποκλειστικά στο να μετρήσει τη προτίμηση του κοινού του TikTok για τέτοια παιχνίδια.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 0 
 1