ΠΑΟΚ: Για την ολική ανατροπή κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη με 3 γκολ διαφορά για να μην μείνει εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο.

Μετά τη βαριά ήττα στη Βουλγαρία με 2-0 από τη Λέφσκι Σόφιας ο ΠΑΟΚ ψάχνει μια μεγάλη νίκη με 3 γκολ διαφορά για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει αυτός το εισιτήριο της πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=WMFnaREJJsA&ab_channel=%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B1

Αν ο ΠΑΟΚ δεν προκριθεί θα μείνεις εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο και θα προσηλωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Η αποψινή ρεβάνς θα μεταδοθεί από το Novasports και η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:30.

«Το παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας», παραδέχθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός, που ζήτησε την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου. «Έχουμε πίστη και θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε εκεί».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα και δείχνει να το πιστεύει πως στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο με τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει. Βιεϊρίνια και Λύρατζης έχουν τεθεί στη διάθεσή του και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του παιχνιδιού, αν και ο πρώτος δύσκολα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα καθώς έχει χάσει σημαντικό έδαφος. Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους, ενώ ο Νάρεϊ στις τελευταίες δοκιμές είχε τον ρόλο του σέντερ φορ. Η συμμετοχή του Ντάγκλας Αουγκούστο στη μεσαία γραμμή και του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης αντιστοίχως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Επίσης, σε σχέση με το πρώτο ματς, στην αποστολή βρίσκεται ο Μιχάι, ενώ εκτός έμειναν οι Κουλιεράκης και Σάστρε.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, χθες έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο 19χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός Ραούλ Μορικέλι, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2026. Ο Μορικέλι προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρόμα και αρχικά θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ Β΄. Επίσης, ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό Λις Μουσέ, που έμεινε ελεύθερος από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Μουσέ αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός για έξι μήνες στη Σαλερνιτάνα.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;