Οδυνηρός αποκλεισμός του Ολυμπιακού, πανηγυρική πρόκριση του Άρη
Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα και αποκλεισμό από τη Μακάμπι μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ ο Άρης προκρίθηκε με δεύτερη νίκη κόντρα στην Γκόμελ.

Βαριά ήττα από τη Μακάμπι γνώρισε ο Ολυμπιακός. Οι Πρωταθλητές Ισραήλ κέρδισαν με 4-0 τους Πρωταθλητές Ελλάδος μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” και προκρίθηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί οπού τους περιμένει ο Πρωταθλητής Κύπρου, Απόλλων Λεμεσού.

Από την πλευρά τους οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Σλοβάκοι αποκλείστηκαν με τη σειρά τους, με ανατροπή από τη δική τους νίκη με 2-1 και ήττα 4-1 στο δεύτερο ματς με τη Φερετσβάρος και θα βρεθούν στο “δρόμο” των Πειραιωτών πριν τα play off του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Σλόβαν Μπρατισλάβας την ερχόμενη Πέμπτη (4/8), ενώ ο αγώνας ρεβάνς είναι προγραμματισμένος για τις 11 Αυγούστου στη Σλοβακία.

https://www.youtube.com/watch?v=kKBYPhSS75g

Άρης: Έκανε το 2 στα 2 με την Γκόμελ και προκρίθηκε πανηγυρικά

Μετά το θριαμβευτικό 5-1 του πρώτου ματς, ο Άρης επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι της Γκομελ, αυτή τη φορά με 2-1. Τυπικά ήταν εκτός έδρας η αναμέτρηση, αλλά ουσιαστικά εντός, αφού ο αγώνας διεξήχθη στο “Κ. Βικελίδης” χωρίς θεατές, με γηπεδούχο τυπικά την Γκόμελ.

Ο Άντρε Γκρέι πέτυχε τα δύο γκολ της νίκης και τώρα ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;