Θανάσης Ζέρβας: Οι φοιτητές του ΕΜΠ αποχαιρετούν τον 22χρονο που έχασε ξαφνικά τη ζωή του στη Σίφνο
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εξέδωσε ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο του 22χρονου φοιτητή, Θανάση Ζέρβα, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σίφνο.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 22χρονου φοιτητή από τη Λαμία κατά τη διάρκεια των διακοπών του με φίλους του στη Σίφνο, έχει προκαλέσει θλίψη τόσο στην τοπική κοινότητα της Φθιώτιδας, όσο και στους συμφοιτητές του Θανάση Ζέρβα. Πριν από λίγη ώρα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εξέδωσε ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο του 22χρονου.

Η ανακοίνωση των συμφοιτητών του Θανάση Ζέρβα αναφέρει για τον ξαφνικό θάνατο του 22χρονου:

«Με μεγάλη μας θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπητό συμφοιτητή μας, Θανάση Ζέρβα που βρήκε ξαφνικό θάνατο στις καλοκαιρινές του διακοπές. Όλοι οι συμφοιτητές του είμαστε συντετριμμένοι. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη στην οικογένειά του και τους οικείους του»

Η είδηση του θανάτου του νεαρού φοιτητή του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου του Τμήματος Αρχιτεκτονικής, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πιθανολογείται να προήλθε από ανακοπή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δε φαίνεται ο νεαρός φοιτητής να έχει κάποιο ιστορικό ή να αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Πηγή cover photo: Intime

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;