Σίφνος: 22χρονος φοιτητής πέθανε ξαφνικά μόλις βγήκε από τη θάλασσα
Μεγάλη θλίψη προκαλεί η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 22χρονου φοιτητή κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σίφνο.

Ένας φοιτητής 22 ετών έχασε τη ζωή του ξαφνικά, καθώς ήταν για διακοπές στη Σίφνο. Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή σε παραλία του νησιού, όταν βγήκε από τη θάλασσα.

Ο νεαρός φοιτητής από τη Λαμία φέρεται να βρισκόταν στο νησί για διακοπές με φίλους του, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος νέος βρισκόταν με την παρέα του σε παραλία της Σίφνου. Μόλις βγήκε από τη θάλασσα, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο θάνατός του μπορεί να προκλήθηκε από καρδιακή ανακοπή. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πιθανολογείται ότι ο θάνατός του φοιτητή προήλθε από ανακοπή, δε φαίνεται όμως να έχει κάποιο ιστορικό ή να αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

O 22χρονος ήταν φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου στο τμήμα αρχιτεκτόνων. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου έπεσε σαν κεραυνός στη Λαμία και προκάλεσε ανείπωτη θλίψη σε όλη την κοινωνία της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lamiareport.gr, ο άτυχος νέος φέρεται να ήταν γιος γνωστού αρχιτέκτονα μηχανικού. Μάλιστα, και η μητέρα του ήταν επίσης γνωστή γιατρός στην περιοχή.

Την είδηση του ξαφνικού θανάτου του 22χρονου μετέφερε από τον προσωπικό του λογαριασμό γνωστός καρδιολόγος.

Μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του 22χρονου φοιτητή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Η ανακοίνωση των συμφοιτητών του γράφει:

«Με μεγάλη μας θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπητό συμφοιτητή μας, Θανάση Ζέρβα που βρήκε ξαφνικό θάνατο στις καλοκαιρινές του διακοπές. Όλοι οι συμφοιτητές του είμαστε συντετριμμένοι. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη στην οικογένειά του και τους οικείους του»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;