Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός κάτω των 20 ετών
Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα λάβει ένα αστρονομικό ποσό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο «Enola Holmes».

Την γνωρίσαμε μέσα από το «Stranger Things» στο οποίο και υποδύεται την Eleven, αλλά η καριέρα της Μίλι Μπόμπι Μπράουν δεν έχει μείνει εκεί, με την 18χρονη ηθοποιό να αναλαμβάνει με επιτυχία κι άλλους ρόλους για την μικρή και την μεγάλη οθόνη.

View this post on Instagram

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Ένας από αυτούς είναι και ο πρωταγωνιστικός στο «Enola Holmes» του 2020, ρόλο στον οποίο θα την δούμε και πάλι και με τον οποίο, μάλιστα, φαίνεται πως θα γράψει ιστορία.

View this post on Instagram

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Πώς; Πολύ απλά, θα γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός κάτω των 20 για την προκαταβολική αμοιβή των 10 εκατομμυρίων δολαρίων που θα λάβει για το «Enola Holmes 2».

Στο sequel της ταινίας του Netflix, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα παίξει και πάλι την αδερφή του Σέρλοκ Χολμς, τον οποίο θα υποδυθεί ο Χένρι Καβίλ. 

Η συνέχειά της πρώτης ταινίας επιβεβαιώθηκε πρόσφατα και αναμένεται στο Netflix μέσα στην χρονιά. Στη νέα ταινία, η Ενόλα θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το μυστήριο μιας αγνοούμενης κοπέλας, με τη βοήθεια των φίλων της και του διάσημου αδερφού της.

Μπορεί το «Enola Holmes 2» να είναι κι αυτό που θα εκτοξεύσει τον τραπεζικό λογαριασμό της, πάντως η νεαρή ηθοποιός είναι ήδη πολύ καλοπληρωμένη. Στην πρώτη σεζόν του «Stranger Things» έπαιρνε 20.000 δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της σειράς, από την τρίτη σεζόν και μετά οι πληροφορίες θέλουν την Μίλι Μπόμπι Μπράουν να ανέβασε το κασέ της σε 250.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Με πληροφορίες από την Daily Mail. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1