Kate Moss για Johnny Depp: «Πιστεύω στο δίκαιο και τη δικαιοσύνη - Ξέρω την αλήθεια για τον Τζόνι»
Η Kate Moss σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την καριέρα της, την κατάυεσή της υπέρ του Τζόνι Ντεπ και τις δυσκολίες που έχει περάσει.

Η Kate Moss είναι ένα από τα πιο διάσημα, επιτυχημένα και πολυσυζητημένα μοντέλα που έχουν περάσει από τον χώρο της μόδας παγκοσμίως. Προσφάτως η Kate Moss ήταν καλεσμένη σε μία ραδιοφωνική εκπομπή του BBC, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε το μακρινό 2005 αλλά και τη σημαντική κατάθεσή της για τον πρώην σύντροφό της, Τζόνι Ντεπκατά τη διάρκεια της δικαστικής του διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες της από το 2005 που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ταμπολίντ και του κοινού, αφού η ίδια απεικονιζόταν να κάνει χρήση ουσιών, η Kate Moss είπε:

«Ένιωθα αηδία και κάπως νευριασμένη, γιατί όλοι όσοι ήξερα, έπαιρναν ναρκωτικά. Έτσι από εκείνους να επικεντρωθούν σε μένα και να προσπαθήσουν να πάρουν την κόρη μου μακριά, νόμιζα πως ήταν αρκετά υποκριτικό. Έπρεπε πραγματικά να ζητήσω συγγνώμη, αν ο κόσμος με θαύμαζε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Moss Latest ⚡️ (@katemosslatest)

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε και στην εμφάνισή της στο δικαστήριο υπέρ του Johnny Depp λέγοντας:

«Πιστεύω στην αλήθεια και πιστεύω στο δίκαιο και τη δικαιοσύνη. Ξέρω την αλήθεια για τον Johnny. Ξέρω πως ποτέ δεν με έριξε από τις σκάλες. Έπρεπε να πω την αλήθεια».

Μάλιστα, η Kate Moss που ασχολείται με το μόντελινγκ πό την εφηβική ηλικία μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο ένιωσε όταν έκανε την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση αλλά και την καμπάνια της Calvin Klein, που αν και την έκανε διάσημη,την έκανε να νιώσει πολύ άσχημα.

«Είχα μια φρικτή εμπειρία για έναν κατάλογο σουτιέν. Ήμουν μόλις 15 μάλλον και μου είπε: Βγάλε το μπλουζάκι σου, και έβγαλα το μπλουζάκι μου. Ημουν πολύ ντροπαλή τότε για το σώμα μου. “Και είπε: “Βγάλε το σουτιέν σου” και ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε πήρα τα πράγματά μου και έφυγα τρέχοντας. Νομίζω ότι οξύνθηκε το ένστικτό μου. Μπορώ να καταλάβω ένα λάθος άτομο μίλια μακριά», δήλωσε η Kate μιλώντας για μία δύσκολη εμπειρία που είχε, ενώ ερωτηθείσα για αν ένιωθε σαν αντικείμενο στην καμπάνια για την Calvin Klein είπε:

«Ναι, εντελώς, και ευάλωτη και φοβισμένη. Νομίζω ότι έπαιξαν με το πόσο ευάλωτη, νέα και αθώα ήμοουν τότε. Όπότε ο Calvin το λάτρεψε αυτό το στοιχείο μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Moss Latest ⚡️ (@katemosslatest)

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1