Ρούλα Πισπιρίγκου: Προθεσμία για την απολογία της για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας
Προθεσμία για την απολογία της για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, αναμένεται να βρεθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας στην Πάτρα, μετά την προθεσμία που έλαβε σήμερα. Η προθεσμία που έλαβε είναι για προετοιμάσει την απολογία της για τη νέα κατηγορία που απαγγέλθηκε εις βάρος της.

Η προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, οδηγήθηκε κάτω από ισχυρότατα μέτρα προστασίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο τον Απρίλιο του 2021.

Η γυναίκα, που ερευνάται για την εμπλοκή της στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της από την Πάτρα, μεταφέρθηκε στο ανακριτικό γραφείο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής της, εμφανίστηκε ευθυτενής, κοιτώντας ευθεία με το κεφάλι ψηλά.

Η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που βαρύνει, πλέον, την 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας αφορά την ανακοπή που είχε υποστεί το παιδί μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα. Το περιστατικό είχε αντιμετωπιστεί από τους γιατρούς, αφήνοντας, όμως, μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στο κοριτσάκι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή cover photo: Intime

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;