Υπόθεση Πάτρας: Μήνυση του Μάνου Δασκαλάκη στον γιατρό της Τζωρτζίνας
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση στρέφεται κατά του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου στο Ρίο, Ανδρέα Ηλιάδη.

Λίγο πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέσει το υπόμνημα με τις εξηγήσεις της σε ό, τι αφορά στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, επανέρχεται στην επικαιρότητα και ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

Αφορμή της εμφάνισης έπειτα από πολλές εβδομάδες του πατέρα των παιδιών στην υπόθεση της Πάτρας, στάθηκαν τα όσα ανέφερε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας σχετικά με την στάση που κρατούσε ο ίδιος, όταν το παιδί νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Μεταξύ αυτών, ο κ. Ηλιάδης τόνισε ότι ο «πατέρας των παιδιών ήξερε πολλά».

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί (13/7) ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με τον Alpha, υπέβαλε μηνύσεις κατά προσώπων τηλεοπτικών ή διαδικτυακών εκπομπών σε βάρος τους για αδικήματα δημόσιας εξύβρισης και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των δικηγόρων του, τα πρόσωπα αυτά θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης και ανάλογη αντιμετώπιση θα έχουν και άλλοι που ήδη έχουν προβεί σε ανάλογες δηλώσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μήνυση στρέφεται κατά του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου στο Ρίο, Ανδρέα Ηλιάδη και κατά άλλων δύο προσώπων που δεν έχουν γίνει προς ώρας γνωστά.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;