Γιώργος Κιμούλης: Στην Ευελπίδων για μήνυση σε Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού
Το πρωί της Τρίτης, 19 Ιουλίου, ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε το παρών στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τον δικηγόρο του για να καταθέσει μήνυση εναντίον όσων επιχείρησαν να βλάψουν το όνομα του.

Το παρών φέρεται να έδωσε το πρωί της Τρίτης, 19 Ιουλίου, ο Γιώργος Κιμούλης στα δικαστήρια της Οδού Ευελπίδων. Ο γνωστός ηθοποιός για κινηθεί νομικά εναντίον όσων επιχείρησαν να βλάψουν το όνομα του.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA, «Alpha Τώρα»,  και τόνισε πως κατατέθηκαν μηνύσεις σε επτά καλλιτέχνες. Όπως υποστήριξε:

«Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσεις τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα. Επίσης καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν για τους δικούς τους λόγους να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού»

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη συμπλήρωσε:

«Συνολικά μιλάμε για επτά άτομα στα οποία κατατέθηκαν μηνύσεις»

Στα πλάνα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του ALPHA, ο Γιώργος Κιμούλης φαίνεται να βρίσκεται στα δικαστήρια της Οδού Ευελπίδων φορώντας μαύρα ρούχα, μαύρο καπέλο και μάσκα προστασίας κατά της Covid 19.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;