Δώρα Χρυσικού: Όσα δήλωσε η ηθοποιός για την αγωγή από τον Γιώργο Κιμούλη
Η Δώρα Χρυσικού έδωσε μία απάντηση για την αγωγή που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη.

Μετά την αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης σε βάρος της Ζέτας Δούκα, αλλά και των Δώρα Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά, αλλά και του ΣΕΗ, είδαμε την πρώτη αντίδραση από την πλευρά των αποδεκτών της αγωγής. Η Δώρα Χρυσικού μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα από την τηλεφωνική σύνδεση, έδωσε τη δική της απάντηση για την αγωγή που έκανε τόσο στην ίδια όσο και σε άλλους ηθοποιούς ο Γιώργος Κιμούλης, μετά τις εξελίξεις με το #MeToo.

Όπως αναφέρει η κ. Χρυσικού:

«Δεν έλαβα ακόμα την αγωγή γιατί ήμουν στην Κύπρο και δεν θα μιλήσω για το νομικό κομμάτι. Θέλω όμως να πω κάτι ακούγοντας τον κ. Καπερνάρο. Μετά από αυτό το κύμα που έχει γίνει με τις καταγγελίες, είναι τουλάχιστον ανάρμοστο να μιλάμε αν το θυμήθηκε μετά από χρόνια. Είναι άκομψο να λέμε αν μια γυναίκα είναι ισχυρή ή ανίσχυρη για το αν δέχθηκε ή δε δέχθηκε κακοποίηση…. Όπως δε γίνονται διακρίσεις για τους θύτες, έτσι δε γίνονται και για τα θύματα.

Είναι ανάρμοστο να ακούμε για ένα περιστατικό, το οποίο έγινε μπροστά μας, ότι δεν συνέβη. Θέλω να ρωτήσω γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί την οποιαδήποτε κακοποίηση, καταγγέλει μετά από χρόνια αυτό το πράγμα που συνέβη; Για να ζητήσει δημοσιότητα; Αυτήν τη στιγμή η ελληνική κοινωνία έχει ανοιχτά αυτιά για να ακούσει. Εμείς είμαστε μια αγκαλιά και νιώθουμε ότι κάνουμε ηθικά αυτό που πρέπει…. Βλέπετε κάποιες από τις καταγγελίες, να έγιναν τον καιρό που συνέβη; Αυτοί οι άνθρωποι το κουβαλούν μέσα τους, δεν το θυμήθηκαν ξαφνικά… Με τον Νίκο και τη Ζέτα εμμένουμε σε αυτά που είπαμε και θα βγάλουμε μια επίσημη ανακοίνωση.» 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;