Συναυλία Iron Maiden στο ΟΑΚΑ: Ο Dickinson τα έχωσε σε οπαδό που άναψε καπνογόνο και αποχώρησε από τη σκηνή
Η συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ ήταν επεισοδιακή με τον Bruce Dickinson να βρίζει οπαδό που άναψε καπνογόνο και να αποχωρεί από τη σκηνή.

Η συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ ήταν… επεισοδιακή με την αποχώρηση από τη σκηνή του Bruce Dickinson. Μπορεί η συναυλία να ήταν άκρως εντυπωσιακή, όμως, το κοινό διχάστηκε από αυτό το γεγονός που έριξε τη σκιά του πάνω από όλα.

O γνωστός τραγουδιστής είναι γνωστό ότι σιχαίνεται τα καπνογόνα, τις φωτοβολίδες και όλα αυτά, που ανάβουν οι φανατικοί οπαδοί της θρυλικής μπάντας των Iron Maiden. Συνήθως, ο Dickinson ζητάει ευγενικά να μην ανάβει κανένας τίποτα, γιατί, εκτός από όλα τα υπόλοιπα, είναι επικίνδυνο και για τυχόν πυρκαγιές, καθώς και ενοχλητικό για τον υπόλοιπο κόσμο.

Να σημειωθεί πως ο Bruce Dickinson είχε ζητήσει από τους θεατές και στη Μαλακάσα το 2018, καθώς ειδικά εκεί, υπήρχε μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς!

Στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, κάποιοι δεν άκουσαν αυτά που τους είπε ο τραγουδιστής και άναψαν καπνογόνα. Με έναν από αυτούς, ο Dickinson δεν κρατήθηκε και άνοιξε έξαλλος διάλογο!

Πιο συγκεκριμένα, οπαδός της μπάντας άναψε καπνογόνο, στη διάρκεια του τραγουδιού «The Number of the Beast». Σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες φορές που οι Iron Maiden έχουν τραγουδήσει στη χώρα μας αυτή τη φορά η ευγένεια του Dickinson χάθηκε και φάνηκε πως δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Αντί για μια ήρεμη παρατήρηση στον φαν του Βρετανικού συγκροτήματος, ο Dickinson αποφάσισε να τον στολίσει κυριολεκτικά. Μάλιστα, ο θαυμαστής που άναψε το καπνογόνα καθόταν στις πρώτες σειρές της αρένας και μπορούσε να λογομαχήσει μαζί του. Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρω του διαδικτύου, ο frontman των Iron Maiden, mε πολύ άσχημες εκφράσεις και σε έξαλλη κατάσταση, ακούγεται να βρίζει τον θεατή και χαλάει το τραγούδι.

Μάλιστα, ακούγεται να του λέει:

«You f*cking c*nt I’m singing»

Το περιστατικό, όμως, δεν τελειώνει εκεί με τον frontman των Βρετανών να φεύγει από τη σκηνή οργισμένος και να μην τραγουδάει το πρώτο κουπλέ του θρυλικού τραγουδιού. Λίγο αργότερα, όμως, επέστρεψε στη σκηνή του ΟΑΚΑ και έδειξε τον εκνευρισμό του, καθώς ολοκλήρωσε το τραγούδι του με πολλές χειρονομίες.

Μετά το περιστατικό, και πάλι πολύ κοντά στη σκηνή άναψαν καπνογόνα, ενώ το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο «Aces High». Αυτή τη φορά ο Bruce Dickinson δεν είπε τίποτα έκανε, όμως, και αρκετές χειρονομίες.

Όπως και να έχει, για ακόμα μία φορά οι Iron Maiden προκάλεσαν πανικό στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου, σε ένα ξεχωριστό βράδυ. Η συναυλία του συγκέντρωσε γύρω στους 40.000 θεατές, που το Βρετανικό συγκρότημα άφησε έκπληκτο.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1