Η Beyonce άνοιξε λογαριασμό στο TikTok και έχουμε ξετρελαθεί
Επιτέλους, η Queen Bey έφτιαξε λογαριασμό στο TikTok και ανάρτησε το πρώτο της βίντεο.

Η Beyonce ετοιμάζεται να κατακτήσει το καλοκαίρι, καθώς στις 29 Ιουλίου έρχεται το νέο τη προσωπικό άλμπουμ. Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram και αφού είχε σβήσει όλα τα παλαιότερα posts της στο Instagram. Όμως, φαίνεται πως για να προμοτάρει τη νέα της δουλειά θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της και αυτό σημαίνει πως και το TikTok θα γίνει μέρος της προωθητικής καμπάνιας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε με το κοινό της και το εξώφυλλου του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου της, καθώς και το πρώτο single από αυτόν. Πρόκειται για το κομμάτι «Break My Soul», που αποτελεί μια βαθιά υπόκλιση στην house των 90s, και ήδη έχει σπάσει αρκετά ρεκόρ και έχει γίνει επιτυχία.

Για την προώθηση του νέου της άλμπουμ, η Beyonce άρχισε να χρησιμοποιεί και τον λογαριασμό της στο TikTok, που είχε ανενεργό εδώ και περίπου έναν χρόνο. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ανοίξει τον επίσημο λογαριασμό της στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης χωρίς, όμως, ποστάρει τίποτα μέχρι σήμερα.

Τώρα, όμως, η Queen Bey ανέβασε στο TikTok της ένα βίντεο με διάφορους θαυμαστές της να τραγουδούν και να χορεύουν το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο της. Ανάμεσά τους και η Cardi B.

@beyonce Seeing y’all release the wiggle made me so happy! Thank you so much for all the love for BREAK MY SOUL! – Love B —#RENAISSANCE #BREAKMYSOUL ♬ BREAK MY SOUL – Beyoncé

Η Beyonce είχε δηλώσει για την δημιουργία του επερχόμενου δίσκου της:

«Η δημιουργία αυτού του δίσκου μου έδωσε την δυνατότητα να έχω ένα μέρος για να ονειρεύομαι και να δραπετεύω σε μια τρομακτική περίοδο για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης, σε μια περίοδο που λίγα κινούνταν. Σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος που δεν κρίνει. Ένα μέρος απαλλαγμένο από την τελειομανία και την υπερανάλυση. Ένα μέρος που μπορείς να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης. Ελπίζω να ευχαριστηθείτε την μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να λικνιστείτε. Και να νιώσετε μοναδικοί, δυνατοί και σέξι, όπως είστε»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;