Το What’s Up είναι εκεί, σε όλα τα live και μάς το δείχνει… live!
Πώς αλλιώς να έχουμε το καλοκαίρι στο μυαλό μας αν όχι γεμάτο lives, συναυλίες και μεθυστικές μουσικές βραδιές στην πόλη μας; Ένας cool τύπος κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αθήνας με μία ταμπέλα στα χέρια και ανέλαβε να μας ενημερώσει για ΟΛΑ.

Μετά από δύο «άνευρα» καλοκαίρια με τα πολιτισμικά δρώμενα σε «αναστολή», η μουσική βιομηχανία προσπαθεί να «πάρει τα πάνω» της, κάνοντας το καλοκαίρι να θυμίζει την εποχή που αγαπάμε.

Πώς; Η μέρα ξεκινάει με ένα καλό καφεδάκι και θάλασσα, συνεχίζεται με ηλιοθεραπεία και γεύση από καρπούζι και τελειώνει με μία μπύρα (ή μια δροσερή λεμονάδα) και κάποιο «δυνατό» live που θα μας ξεσηκώσει ή θα μας «ταξιδέψει». Εντάξει… καλά και τα live streaming, αλλά σαν το vibe του τίμιου, δια ζώσης live ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Άλλο συναίσθημα εντελώς, άλλη πραγματικότητα, άλλη φάση όλο, γιατί το να το «ζεις» είναι μακράν καλύτερο από το να το «stremάρεις».

Κι επειδή πολύ χρόνο χάσαμε δύο χρόνια τώρα, ήρθε η ώρα να αναπληρώσουμε τις χαμένες συναυλιακές στιγμές και να πάμε σε όσα περισσότερα live μπορούμε και θέλουμε. Αν μη τι άλλο, διοργανώνονται πολλά μουσικά δρώμενα παντού, με αποτέλεσμα να υπάρχει πάντα κάτι για τους λάτρεις κάθε είδους μουσικής.

Πώς μπορείς, όμως, να μάθεις τι παίζει και πού;

Φίλος και συνοδοιπόρος σου στην αναζήτηση των συναυλιών που θα «τιμήσεις» με την παρουσία σου το φετινό καλοκαίρι είναι το What’s Up που μετά από δύο χρόνια συναυλιακής «παράλυσης» και οκνηρίας, αποφάσισε φέτος να οργανωθεί και να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις όλες τις συναυλιακές εμπειρίες που θα κάνουν το καλοκαίρι σου σκέτη μαγεία.

Κάπως έτσι, το What’s Up πήρε σάρκα και οστά, μετατράπηκε σε ένα cool τυπάκι και βγήκε στους δρόμους της Αθήνας, κρατώντας μία επιγραφή που έγραφε – μεταξύ άλλων – «Επιτέλους Πάμε Σε LIVE».

Αυτό το «επιτέλους» μας ακούμπησε στην καρδιά, αφού η αλήθεια είναι πως τα live μάς είχαν λείψει. ΠΟΛΥ. Μάλιστα, το cool τυπάκι με την επιγραφή φορούσε και ένα μπλουζάκι, το οποίο μπορούσες να σκανάρεις live εκείνη τη στιγμή για να μάθεις πώς μπορείς κι εσύ να βρεθείς στα μεγαλύτερα live του καλοκαιριού. Όλα αυτά χάρη στο What’s Up Experiences.

Αν, όμως, δεν πέτυχες πουθενά στους δρόμους της Αθήνας τον «τύπο με την ταμπέλα» που διέδιδε το μήνυμα της επιστροφής των live, τότε μην αγχώνεσαι. Υπάρχει λύση για να ζήσεις κι εσύ τη δική σου What’s Up Experience που σίγουρα θα είναι γεμάτη γέλια, χαρά και μπόλικη μουσική.

Αν θες κι εσύ να κερδίσεις προκλήσεις για να ζήσεις live την εμπειρία των μουσικών φεστιβάλ, μπες σήμερα στο What’s Up Αpp και θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι! Άλλωστε, τώρα με το What’s Up, όλα είναι LIVE!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1