Η Eurovision «επεκτείνεται» και στη Λατινική Αμερική
Μετά τις Η.Π.Α. και τον Καναδά η Eurovision πάει... Λατινική Αμερική!

Ο αγαπημένος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision συνεχίζει να επεκτείνεται κι άλλο. Συγκεκριμένα, μετά την προσαρμογή του στα δεδομένα τις Η.Π.Α. και την προβολή του American Song Contest που προβλήθηκε στο NBC αλλά και τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στον Καναδά που προετοιμάζεται για το 2023, η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) ανακοίνωσε την επόμενη «στάση» της Eurovision.

Ειδικότερα, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η πόλη που θα φιλοξενήσει τη νέα εκδοχή της Eurovision, το μόνο σίγουρο είναι πως ο διαγωνισμός θα «ταξιδέψει» στη Λατινική Αμερική, όπου θα έχουμε φυσικά την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε λατινοαμερικανική έκδοση του αγαπημένου μουσικού διαγωνισμού.

Την παραγωγή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Λατινική Αμερική (Eurovision Song Contest Latin America) θα αναλάβουν οι Christer Björkman, Anders Lenhoff, Ola Melzig, Peter Settman και Greg Lipstone της Voxovation, παραγωγοί του American Song Contest και του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στον Καναδά (Eurovision Song Contest Canada).

«Σε συνέχεια της έναρξης του American Song Contest και με τα σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στον Καναδά το επόμενο έτος, η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται τώρα με τη Voxovation για να μεταφέρει τον ενθουσιασμό και τη μαγεία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Λατινική Αμερική. Η μοναδική μορφή της Eurovision βρίσκει νέους οπαδούς σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε το εμπορικό σήμα σε αυτό το εξαιρετικά ποικιλόμορφο μέρος του κόσμου», δήλωσε ο Martin Österdahl, εκτελεστικός επόπτης του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Eurovision έχει ήδη φανατικό κοινό στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, καθώς η Eurovision 2022 που διεξήχθη στο Τορίνο της Ιταλίας, προσέλκυσε πάνω από 75 εκατομμύρια θεατές στο YouTube, με χώρες της Λατινικής Αμερικής όπως η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Χιλή και το Μεξικό να καταγράφουν υψηλά νούμερα θέασης.

Οι Peter Settman και Greg Lipstone της Voxovation ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Οι θαυμαστές σε όλη τη Λατινική Αμερική έχουν δείξει σταθερά την παρουσία τους και την υποστήριξή τους για το brand του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, και ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στη Λατινική Αμερική είναι η προσωποποίηση αυτού του ένθερμου πάθους, καθώς και η συνέχιση του ευρύτερου οράματος που εμείς, η ομάδα παραγωγής, έχουμε για τη Eurovision ως παγκόσμιο brand».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;