Σιωπηλός Δρόμος: Η ελληνική σειρά που ετοιμάζεται να «κατακτήσει» την ιταλική τηλεόραση
Ο «Σιωπηλός Δρόμος» κάνει απόψε πρεμιέρα στην ιταλική τηλεόραση.

Η επιτυχημένη δραματική, ελληνική σειρά με τίτλο «Σιωπηλός Δρόμος» που προβλήθηκε κατά την φετινή τηλεοπτική σεζόν στο Mega ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα απόψε στην prime time ζώνη του ιταλικού καναλιού Canale 5. Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βαρδής Μαρινάκης, μίλησε για αυτό το μεγάλο βήμα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»

«Είναι μεγάλη μας τιμή και βλέποντας το trailer με τους ηθοποιούς μας να μιλάνε ιταλικά, το έχουμε χαρεί πολύ», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Ερωτηθείς για την όλη διαδικασία μέχρι να φτάσει η σειρά να προβληθεί στη γειτονική χώρα, ο ίδιος ανέφερε πως δεν ήταν κάτι πολύ εύκολο, καθώς έπρεπε να μεσολαβήσουν ορισμένοι άνθρωποι αλλά και να υπάρξουν οι σωστές συγκυρίες.

«Η σειρά από τις Κάννες πουλήθηκε σε μια γερμανική εταιρεία διανομής και εκείνη με τη σειρά της την πούλησε στο κανάλι του Μπερλουσκόνι»,  ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για τις ανάγκες της προβολής της σειράς στο Canale 5, ο «Σιωπηλός Δρόμος»  έχει μεταγλωττιστεί στα ιταλικά.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:  Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές. Μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή. Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;