Ντέιβιντ Μπέκαμ: Απειλητικά γράμματα από 58χρονη stalker που τον παρακολουθούσε
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έλαβε απειλητικά γράμματα από 58χρονη stalker που τον παρακολουθούσε και είχε εμφανιστεί στα σπίτια της οικογένειας του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να έλαβε απειλητικά γράμματα από 58χρονη stalker που τον παρακολουθούσε και είχε εμφανιστεί στα σπίτια της οικογένειας τόσο στο Όξφορντσιρ όσο και στο Λονδίνο.

Στο Ειρηνοδικείο του Γουεστμίνστερ κατά την ακροαματική διαδικασία περιγράφηκε πως η 58χρονη έστελνε επιστολές στα δύο σπίτια που ο ίδιος μοιράζεται με τη σύζυγό του, Βικτόρια και τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο Μπέκαμ «τρομοκρατήθηκε για την ασφάλεια της οικογένειάς του» και «ανησυχούσε για το τι θα έκανε στη συνέχεια η γυναίκα» σύμφωνα με τον δικαστή, Μάικλ Σνόου, ο οποίος συνέλαβε την Σάρον Μπελ βάσει του νόμου περί ψυχικής υγείας.

Η Μπελ φέρεται πως έμαθε τη διεύθυνση του Ντέιβιντ Μπέκαμ από υπηρεσία ντετέκτιβ, αρχίζοντας να γράφει επιστολές από τις 5 Ιουλίου του 2021 έως και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

«Βρήκα τη διεύθυνσή σου από μια υπηρεσία ντετέκτιβ, ελπίζω να μην πειράζει. Έχω αισθήματα για’σένα, Ντέιβιντ» έγραφε η πρώτη χειρόγραφη επιστολή που έφτασε στην οικεία Μπέκαμ το Όξφορντσιρ πριν από ένα χρόνο, μέσω της οποίας η γυναίκα ενημέρωνε πως σχεδίαζε τις επόμενες μέρες να πάει εκεί.

«Άρχισα να ανησυχώ για το τι θα έκανε στη συνέχεια», ανέφερε ο Μπέκαμ σε ανακοίνωση που διαβάστηκε από τον εισαγγελέα, Arizuna Asante.

«Η Βικτόρια μου χρωστάει λεφτά, Ντέιβιντ, καθώς έκλεβε για χρόνια τον τραπεζικό λογαριασμό μου που δεν είναι και πολύ ωραία. Θα το εκτιμούσα αν δεν ήταν εκεί», έγραφε σε άλλο σημείο επιστολή.

Σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο, η Μπελ ήταν «επίμονη» όταν εμφανίστηκε στο σπίτι των Μπέκαμ, στις 9 Ιουλίου, ωστόσο πείστηκε να αποχωρήσει όταν η ασφάλεια του σπιτιού τής είπε πως είχε πάει σε λάθος διεύθυνση.

Σε άλλη επιστολή που έστειλε στο σπίτι του Χόλαντ Παρκ προτού εμφανιστεί εκεί στις 9 Σεπτεμβρίου, η Μπελ έγραφε: «Σε παρακαλώ να είσαι εκεί, ειδάλλως κάποιος θα πάει στα μίντια και θα πει πως οι δυο σας έχετε τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου. Τώρα, αυτό δεν θα φαινόταν καλό, θα φαινόταν;, καθώς είσαι κάτοχος ΟΒΕ (μεταλλίου του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας)».

«Είπες πως αν σου γράψω πρώτα και είμαι άοπλη (που θα είμαι), να έρθω για κουβεντούλα και τσάι (το Earl Grey είναι το καλύτερό μου). Πραγματικά θέλω να κουβεντιάσω μαζί σου, γι’αυτό σε παρακαλώ, να έρθω για κουβεντούλα;»

«Θέλω μόνο να σου μιλήσω. Μου το χρωστάς αυτό, Ντέιβιντ (Υ.Γ. θα ήθελα να είμαι μαζί σου όταν θα κάνεις εγχείρηση εγκεφάλου για να σου δώσω μερικά νέα εγκεφαλικά κύτταρα) και ο φίλος σου Τομ Κρουζ με έχει αναστατώσει πολύ, Ντέιβιντ. Μου έχει κάνει φρικτά πράγματα», αναφέρει η ίδια σε γράμμα της.

Σε τρίτη επιστολή που είχε στείλει τον Οκτώβριο, η Μπελ έλεγε: «Σε αγαπώ και σε αγαπώ από τότε που ήμασταν παιδιά».

Ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ διευκρινίζει πως δεν είχε συναντήσει ποτέ την Μπελ, λέγοντας πως η βασική ανησυχία του ήταν η «κλιμακούμενη» συμπεριφορά της που ο ίδιος ένιωθε πως γινόταν «αλλοπρόσαλλη και απρόβλεπτη».

«Ένιωθα πως η γλώσσα του γράμματος κλιμακωνόταν και γινόταν πιο συναισθηματική και απειλητική σε βάρος μου και της οικογένειάς μου κι αυτό με ανησυχούσε. Οι επιστολές γίνονταν όλο και πιο απειλητικές και προφανώς η γυναίκα γνώριζε πού έμενα».

Η Μπελ διώκεται για stalking, αλλά δε θα της ασκηθεί ποινική δίωξη, καθώς πάσχει από ψυχική διαταραχή.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;