Ηλίας Μπόγδανος: Αποχαιρετάει το «X Factor» με μία ανάρτηση
Ο Ηλίας Μπόγδανος αποχαιρετάει το «X Factor» με μία ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το δικό του, ξεχωριστό «αντίο» στο «X Factor» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, ευχαρίστησε τους συνεργάτες και την παραγωγή και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος γράφει στην ανάρτησή του:

«Το υπέροχο ταξίδι του X Factor έφτασε στο τέλος του! Τα συναισθήματα ανάμεικτα, μιας και ήδη μου λείπουν οι στιγμές στο πλευρό όλων των παιδιών μας, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και να θυμάστε παιδιά, το ταξίδι σας αρχίζει τώρα! Είναι τιμή μας που προσπαθήσαμε να σας στηρίξουμε σε αυτές τις τόσο σημαντικές για εσάς στιγμές εκεί πίσω στα backstage.

Μια τεράστια αγκαλιά στην κριτική μας επιτροπή, τον Ανδρέα Γεωργίου και φυσικά την αγαπημένη μου Κατερίνα Λιόλιου που μοιραστήκαμε τόσες στιγμές μαζί! Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της παραγωγής που μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας τόσους μήνες. Συγχαρητήρια στην καταπληκτική Κατερίνα Λαζαρίδου για την πρώτη θέση και φυσικά στον τόσο ξεχωριστό Άγγελο Αρχανιωτάκη για την δεύτερη! Τα καλύτερα έρχονται! Καλό καλοκαίρι σε όλους»

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Bogdanos (@iliasbogdanos)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;