Κατερίνα Λαζαρίδου: Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τη νικήτρια του «X Factor»
Ποια είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου που αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του φετινού «X Factor»;

Μετά από ένα ταξίδι γεμάτο μουσική, η Κατερίνα Λαζαρίδου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού του MEGA «X Factor». Η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε να αποσπάσει τις θετικές ψήφους του κοινού και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, αλλά και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο.

Το μουσικό σόου του MEGA έφθασε στο τέλος του το βράδυ της Κυριακής, με τους πέντε φιναλίστ του τελικού να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, για να καταφέρουν να κατακτήσουν το όνειρό τους και τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Από τους πέντε, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Κατερίνα Λαζαρίδου ήταν εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και την δεύτερη φάση του τελικού.

Προς το τέλος της βραδιάς του μεγάλου τελικού του «X Factor», ο Ανδρέας Γεωργίου ξεκίνησε να ανακοινώνει τα αποτελέσματα. Αρχικά, ανακοίνωσε τον παίκτη που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και κέρδισε τις 50 χιλιάδες ευρώ. Αυτός ήταν ο Άγγελος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, η οποία και πανηγύριζε έξαλλα κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Έτσι, η τελική φάση ήταν γυναικεία υπόθεση με όλα να κρίνονται ανάμεσα στην Έλενα Παναγιωτίδου και την Κατερίνα Λαζαρίδου. Οι δύο κοπέλες αγκαλιασμένες με τους μέντορές τους, περίμεναν με υπομονή το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου ήταν αυτή που στέφθηκε η μεγάλη νικήτρια του «X Factor», με την ίδια να μην μπορεί με τίποτα να το πιστέψει ενώ παράλληλα ξέσπασε σε κλάματα. Ο Ανδρέας Γεωργίου, μάλιστα, είπε ότι είναι η πρώτη φορά που γυναίκα κερδίζει το «X Factor».

Η Κατερίνα Λαζαρίδου μετά από την νίκη της θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό και, παράλληλα, τόνισε το πόσο πολύ σημαντικό είναι να κυνηγάει κάποιος τα όνειρά του. Όπως δήλωσε η ίδια μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

«Πριν από λίγους μήνες, τραγουδούσα μπροστά στην οθόνη του κινητού μου και έκλαιγα γιατι πίστευα ότι δεν θα κάνω τίποτα στη μουσική και σε αυτό τον χώρο. Σήμερα είμαι εδώ και το σηκώσαμε μαζί.

Σας ευχαριστώ όλους»

Κατερίνα Λαζαρίδου: Ποια είναι η νικήτρια του «X Factor»

Κατερίνα Λαζαρίδου

Η Κατερίνα ζει στη Θεσσαλονίκη. Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία κατάλαβε πως κάτι την ελκύει στον χώρο της μουσικής. Σε αυτό, ίσως να οφείλεται και πως η αδερφή της έπαιζε πολλά χρόνια πιάνο και, έτσι, άκουγε μουσική από την κοιλιά της μαμάς της, πριν καν γεννηθεί.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα parallaximag.gr, η αγάπη της για την μουσική, την οδήγησε να ανεβάζει διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών, αρχικά στο Instagram και πλέον και στο TikTok, όπου μετράει χιλιάδες προβολές και πολλούς ακόλουθους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lazaridou (@isyourgirlkat)

Όπως δήλωσε η ίδια στη συνέντευξή της:

«Όταν πήγα νηπιαγωγείο, εκεί άρχισα να καταλαβαίνω λίγο τι μου γίνεται, γιατί πιο πριν δεν θυμάμαι πολλά. Άρχισα να παίζω λίγο καλύτερα πιάνο από μόνη μου. Στις γιορτές με βάζανε να τραγουδάω. Ο μπαμπάς μου έπαιζε παλιά μουσική, αλλά ερασιτεχνικά. Δεν υπάρχει κανένας τραγουδιστής στην οικογένεια»

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Κατερίνα Λαζαρίδου μιλάει και για τη στήριξη από την οικογένειά της. Ενώ, αποκαλύπτει πως δεν έχει κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής. Η ίδια δηλώνει:

«Πάντα υπήρχε στήριξη από το κοντινό μου περιβάλλον, από την οικογένεια μου, τους φίλους και τους γνωστούς. Είμαι από τους τυχερούς που κανείς δεν μου είπε ‘τι κάνεις μωρέ, άσε μας’. Για μένα το τραγούδι, το πιάνο και αργότερα η κιθάρα ήταν κάτι τόσο απλό. Είναι σαν να βάζεις σε ένα παιδάκι, πράξεις και να τις κάνει χωρίς να τις σκεφτεί. Απλά έτσι γεννήθηκα, δεν μπορώ να πάρω credits για αυτό.

Δεν έκανα ποτέ μαθήματα φωνητικής. Μόνο κάτι λίγα, όταν πήγα στο «The Voice» και γνώρισα έναν καθηγητή, που ήθελε να κάνουμε. Επίσης έκανα μαθήματα πιάνου στην πρώτη δημοτικού για έναν χρόνο. Η δασκάλα μου έδινε να διαβάσω τις παρτιτούρες, αλλά εγώ ήθελα να το παίζει, για να το ακούσω και στη συνέχεια να το παίξω και εγώ το κομμάτι»

@isyourgirlkatChris Isaac-Wicked Game. Πολυαγαπημένο.♬ original sound – Katerina

Σε ό,τι αφορά το στιλ της μουσικής που της αρέσει να τραγουδάει, η Κατερίνα Λαζαρίδου δηλώνει:

«Μέχρι στιγμής στιλ μουσικής δεν έχω. Τρελαίνομαι να τραγουδάω ξένα κομμάτια. Αγαπώ τις διασκευές. Μ’ αρέσει να παίρνω κομμάτια και να τα αλλάζω, να παίζω με την μουσική. Από τις δουλειές που έχω κάνει νομίζω πως εκφράζομαι με τα ελληνικά κομμάτια, αλλά νιώθω καλύτερα τα ξένα. Έχω και άλλα ακούσματα. Ακούω πολύ ορχηστρική μουσική, κλασσικά παλιά κομμάτια και όπερα» 

Τέλος, αποκάλυψε από πότε άρχισε να τραγουδάει. Όπως είπε:

«Στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου τραγουδάω από πάντα. Λίγο πιο επίσημα νομίζω πως τραγούδησα πρώτη φορά όταν ήμουν περίπου 4-5 χρονών σε εκδήλωση κατηχητικού»

@isyourgirlkatFelt sad might delete later♬ original sound – Katerina

Η 24χρονη Κατερίνα Λαζαρίδου είχε λάβει μέρος και στο «The Voice». Πριν από πέντε χρόνια είχε λάβει μέρος στον μουσικό διαγωνισμό και είχε ερμηνεύσει στα blind auditions ένα τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και είχε καταφέρει να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες.

Από την αρχή των audition του «X Factor», η νεαρή τραγουδίστρια είχε εκφράσει τον θαυμασμό της για τον Χρήστο Μάστορα και αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα του. Τελικά, αυτή ήταν και η καλύτερη επιλογή, καθώς κατάφερε με τις οδηγίες του να αναδειχθεί και ως μεγάλη νικήτρια του talent show.

@isyourgirlkat Να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Ένα από τα μεγαλύτερα δικά μου έγινε πραγματικότητα και δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη… Εύχομαι να είστε όλοι καλά, και να πίνετε νερό!🦋💜 18/3 στις 22:10 στο MEGA, ΞΕΚΙΝΑΜΕ! #xfactor #xfactorgreece #tomegatokalo ♬ Ginseng Strip 2002 – Yung Lean

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, η Κατερίνα Λαζαρίδου είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε δηλώσει:

«Είμαι σοκαρισμένη με αυτά που συμβαίνουν, γιατί έχει γίνει μια έκρηξη στα social media, δεν έχω λόγια!

Αυτό που προσπαθώ να κάνω μέσα από τα βιντεάκια μου στα social media είναι να παρουσιάζω μια διαφορετική οπτική ενός γνωστού τραγουδιού» 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μία ακόμα μεγάλη νίκη της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη είναι πως κατάφερε να δεχθεί πρόταση από τον μέντορά της στο «X Factor», Χρήστο Μάστορα, για να εμφανιστεί μαζί του στην καλοκαιρινή περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, η Κατερίνα Λαζαρίδου, πριν από λίγες ημέρες είχε τραγουδήσει στο Κατράκειο Θέατρο μπροστά 8.000 θεατές.

@isyourgirlkatΕιμαστοραίοι;♬ original sound – Katerina

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 2 
 0 
 0 
 0