X Factor: Ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού
Ποιος αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του φετινού «X Factor» και κέρδισε ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records;

Για τελευταία φορά, το βράδυ της Κυριακής, είδαμε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA  το «X Factor». Το τελευταίο live show με παρουσιαστή την Ανδρέα Γεωργίου ανέδειξε και το μεγάλο νικητή.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, στην αρχή της βραδιάς, ενημέρωσε πως εκείνος ή εκείνη που θα βρισκόταν στην πρώτη θέση θα κέρδιζε 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Στο πλευρό των πέντε φιναλίστ βρέθηκαν για μία τελευταία φορά οι μέντορες τους. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κουινέλη, τον Χρήστο Μάστορα, την Μαρίζα Ρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο. Και οι τέσσερις κριτές – μέντορες είχαν τουλάχιστον έναν παίκτη να διαγωνίζεται στον μεγάλο τελικό του «X Factor».

Για τελευταία φορά στη σκηνή του «X Factor» βρέθηκαν η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και ο Χρήστος Αδαμόπουλος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου καθώς και το συγκρότημα Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και να αναδειχθούν νικητές στον μουσικό διαγωνισμό.

Προς το τέλος της βραδιάς, όμως, ο Ανδρέας Γεωργίου θα ανακοίνωνε μόνο ένα όνομα. Η μεγάλη νικήτρια του φετινού «X Factor» ήταν… Κατερίνα Λαζαρίδου!

δεύτερη θέση, κερδίζοντας 50.000 ευρώ, κατέκτησε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης ενώ στην τρίτη θέση η Έλενα Παναγιωτίδου.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 1 
 1