Η πιανίστρια που αιωρείται πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών θα σε αφήσει άφωνο
Όσοι έτυχε να περνάνε από τα Τέμπη την Κυριακή, θα ήταν μάρτυρες ενός εξωπραγματικού θεάματος με μία πιανίστρια να αιωρείται πάνω από την κοιλάδα.

Το απόγευμα της Κυριακής, όσοι έτυχε να περνάνε από την κοιλάδα των Τεμπών έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου και μοναδικού θεάματος, καθώς εμφανίστηκε στον αέρα μια γυναίκα με το πιάνο της αφήνοντας τους πάντες κατάπληκτους.

Το πιάνο αιωρούνταν στην κοιλάδα των Τεμπών κρεμασμένο από πολλά τεράστια μπαλόνια δημιουργώντας μια μοναδική και… εξωπραγματική ατμόσφαιρα.

Το όλο εγχείρημα ήταν μια ιδέα του σκηνοθέτη, Πασχάλη Μάντη, και της πιανίστριας του μουσείου της Ακρόπολης, Έλενας Ξυδιά, σε ένα κάλεσμα από τον δήμαρχο Τεμπών, Γιώργο Μανώλη. Σκοπός του όλους εγχειρήματος ήταν να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό video προώθησης της φυσικής κληρονομιάς της περιοχής.

Για να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα το όλο εγχείρημα χρειάστηκε να εργαστεί μια εθελοντική ομάδα, ενώ χρειάστηκε και αρκετός καιρός για να γίνουν τα σχέδια. Το όλο εγχείρημα είναι μοναδικό, καθώς κανείς δεν το έχει επιχειρήσει στο παρελθόν σε φυσικό τοπίο και σε τόσο μεγάλο ύψος.

Για την πραγματοποίησή του προβλέφθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν απόλυτα ασφαλές τόσο στην φάση προετοιμασίας, όσο και στην τελική φάση υλοποίησης.

Επίσης, σημαντική ήταν η βοήθεια που πρόσφερε το Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας, η Αστυνομία και το Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;