Η νέα collection του οίκου Gucci είναι αποκλειστικά για... σκύλους και γάτες
Ο οίκος Gucci παρουσίασε μία νέα collection που αφορά τον σκύλο και τη γάτα σου.

Ο οίκος Gucci ετοίμασε μία collection αποκλειστικά και μόνο για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Ρούχα, αξεσουάρ και… μίνι έπιπλα συμπληρώνουν τη νέα κολεξιόν του οίκου και απευθύνονται σε σκύλους και γάτες τους.

Ο οίκος Gucci παρουσίασε τη νέα collection που περιλαμβάνει ενδύματα και αξεσουάρ για σκύλους και γάτες. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν, όμως, και άλλα όπως μπολ, αλλά και έπιπλα για να έχουν το κατοικίδιό τους να ζει σαν “βασιλιάς”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Η Pet Collection παρουσιάστηκε ως καμπάνια πορτρέτων κατοικίδιων από τον φακό του Max Siedentopf, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Alessandro Michele, διευθυντή του δημιουργικού τμήματος στον ιταλικό οίκο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του οίκου:

«Από το γλυκό μέχρι το σκληρό, το πρόσχαρο μέχρι το μουτρωμένο, οι μοναδικές μίξεις πρετ α πορτέ, αξεσουάρ και αντικειμένων ντεκόρ από τη νέα Gucci Pet Collection ενισχύουν τη λάμψη της προσωπικότητας κάθε σκύλου και γάτας»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Η collection του οίκου Gucci για κατοικίδια περιλαμβάνει πάνω από εκατό αντικείμενα, η κολεξιόν έχει τα πάντα. Από λουράκια-κοσμήματα μέχρι πολυτελή μπολ για τα κατοικίδια. Τα περισσότερα από τα αντικείμενα φέρουν το λογότυπο του οίκου και διακρίνονται από τον GG Supreme Canvas, το χρυσό μονόγραμμα ή το ξεχωριστό χαλινάρι.

Στα αντικείμενα περιλαμβάνονται ενδύματα όπως ένα μάλλινο πουλόβερ, ένα βαμβακερό πόλο ή μια κασμίρ πλεκτή μπλούζα, δερμάτινα λουράκια και κολάρα με χρυσές λεπτομέρειες, τσαντάκια για μεταφορά των κατοικίδιων κεραμικά μπολ με ορειχάλκινα αλλά σε ασημί χρώμα καπάκια έπιπλα για κατοικίδια, όπως ένα κρεβατάκι και ένα χαλάκι για να τρώει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;