Ο γάτος - «Ζορό» που έχει γίνει το απόλυτο viral στο TikTok
Το απόλυτο viral αυτή τη στιγμή στο TikTok είναι ένα αξιολάτρευτο γατάκι με το όνομα Boy, που γύρω από τα μάτια του έχει μαύρα σημάδια που θυμίζουν την μάσκα του Ζορό.

Πολλά είναι τα βίντεο και τα trends που βλέπουμε να γίνονται viral στο TikTok. Κάποια γιατί είναι αστεία, άλλα γιατί ξεχωρίζουν με τον τρόπο τους και άλλα γιατί, απλά, δεν μπορείς να τους αντισταθείς. Στο τελευταίο ανήκει και το τελευταίο viral στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που είναι ένα αξιαγάπητο γατάκι.

Δεν είναι, όμως, ένα απλό, καθημερινό γατάκι. Αυτό το γατάκι μας θυμίζει έναν μασκοφόρο ήρωα και, συγκεκριμένα, τον Ζορό καθώς γύρω από τα μάτια του έχει μαύρα σημάδια. Είναι λες και φοράει τη μάσκα του Ζορό.

@iwhy_ @PENGABDI SETAN 2 #pengabadisetan2 #kittycat #PUBGMobileMadGala #PediaSureGrowth ♬ Rahasia Dendam OST. Pengabdi Setan 2 – PENGABDI SETAN 2

Πρόκειται για ένα εννιά μηνών περσικό γατάκι που ονομάζεται Boy και το οποίο έχει ξετρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου λόγω αυτής της διαφορετικής του εμφάνισης. Το γατάκι αυτό έχει μαύρη γούνα στα μάτια του που θυμίζει τον Ζορό ενώ και το μέτωπο και τα αυτιά του είναι επίσης μαύρα, σαν να φορά καπέλο.

@iwhy_ zorro dan incess #kittycat #kitten #PUBGMobileMadGala #PediaSureGrowth ♬ suara asli – Achian_Phang

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιδιοκτήτης του, πρόκειται για ένα γατάκι όπως όλα τα άλλα που:

«Θέλει πάντα να το χαϊδεύουν, να το αγκαλιάζουν και να το κρατούν στα χέρια. Του αρέσει να παίζει πολύ, αλλά μισεί να τον κάνουν μπάνιο κάθε εβδομάδα»

Ο ιδιοκτήτης του υποστηρίζει, επίσης:

«Έχω πολλές γάτες αλλά αυτός είναι ο μόνος που έχει μάσκα στο πρόσωπό του. Είναι ο αγαπημένος μου»

@iwhy_ #kittycat #MakeNightsEpic ♬ News Report – Breaking News

Τα βίντεο του Boy έχουν γίνει το απόλυτο viral στο TikTok συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια. Η δημοτικότητα του Boy έχει βοηθήσει και τον ιδιοκτήτη του, Indraini Wahyudin Noor, ο οποίος μετράει πλέον σχεδόν 300.000 ακόλουθους στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνοντας σχεδόν 8 εκατομμύρια likes συνολικά.

@iwhy_ diambil emak #kitten #kittycat #MakeNightsEpic ♬ I am The DaiVil – Tamara Dai

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;