Survivor 5: Η δυάδα του μεγάλου τελικού
Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο το βράδυ της Τετάρτης, 6 Ιουλίου, στο Survivor 5.

Το βράδυ της Τρίτης, 6 Ιουλίου, παρακολουθήσαμε τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor 5. Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τόσο τους παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τον πρώτο λόγο είχαν οι τέσσερις φιναλίστ που ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

Οι δύο κυρίες της τελικής τετράδας, στο ξεκίνημα της ζωντανής μετάδοσης, έπρεπε να δώσουν την δική τους μάχη προκειμένου οι τηλεθεατές να δώσουν σε μια από τις δύο το τρίτο «χρυσό» εισιτήριο στη διαδρομή προς τον μεγάλο τελικό του Survivor 5. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε για το ποια από τις δύο κοπέλες θα ήταν η τρίτη φιναλίστ.

Σύμφωνα με την απόφαση του κοινού, λοιπόν, που την ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, το τρίτο εισιτήριο προς τον μεγάλο τελικό του Survivor 5 πήρε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και, έτσι, μπήκε σε νέα μονομαχία με τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη.

Στη συνέχεια της βραδιάς, οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και πάλι προκειμένου οι τηλεθεατές να δώσουν την θετική τους ψήφο στους δύο εκείνους παίκτες που θα ήθελαν να δουν στον μεγάλο τελικό του Survivor 5, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιουλίου.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτελέσματα στο τέλος της βραδιάς. Εκείνη τη στιγμή, ο παρουσιαστής του Survivor 5 έπρεπε να αποκαλύψει τα δυο ονόματα που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στον μεγάλο τελικό του Survivor 5, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης, θα μονομαχήσουν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας. Οι δύο παίκτες θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1