ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο «Ανάπτυξη και Βελτίωση Επαγγελματικών Δεξιοτήτων»
ΕΚΠΑ: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο e-learning.

Εισαγωγή: Σκοπός του προγράμματος είναι να παράσχει στους εκπαιδευόμενους όλες τις απαιτούμενες επαγγελματικές δεξιότητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Στην αγορά εργασίας λαμβάνουν χώρα σταδιακά σημαντικές αλλαγές, όπως η ραγδαία τεχνολογική πρόοδος, η παγκοσμιοποίηση, η κλιματική αλλαγή και η πρόοδος του διεθνούς εμπορίου. Οι αλλαγές αυτές συνδέονται άμεσα με τη διαφοροποίηση των τάσεων ως προς τις απαραίτητες επαγγελματικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιλογή των υποψηφίων εργαζομένων.

Προς την κατεύθυνση αυτή, το πρόγραμμα επιχειρεί τη δημιουργία μίας «ομπρέλας» επαγγελματικών δεξιοτήτων, η οποία θα αποτελείται από τις πλέον περιζήτητες δεξιότητες, στο πλαίσιο ενός σύγχρονου και ταχέως μεταβαλλόμενου εργασιακού περιβάλλοντος. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται οι γνωστικές δεξιότητες, οι ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, οι διαπροσωπικές δεξιότητες και η αυτοηγεσία.
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα βελτιώσουν τον τρόπο που επικοινωνούν με τα υπόλοιπα μέλη μίας ομάδας, μεταφέροντας πιο αποτελεσματικά τις ιδέες και τις σκέψεις τους. Παράλληλα, θα αποκτήσουν εξοικείωση με τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών και συστημάτων που σχετίζονται με τον εργασιακό χώρο, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στις πράσινες τεχνολογίες. Επιπλέον, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές τους δεξιότητες οι οποίες περιλαμβάνουν τις ικανότητες αλληλεπίδρασης με τρίτους και συμβάλλουν στην προώθηση της διαδικασίας της επικοινωνίας. Σημαντικές είναι επίσης, οι δεξιότητες της αυτοηγεσίας, μέσω των οποίων το άτομο θα μπορεί να ηγηθεί του εαυτού του και κατ’ επέκταση θα μπορεί να ηγηθεί και να παρακινεί τους άλλους.

Η καινοτομία του προγράμματος βασίζεται στον συνδυασμό της θεωρητικής γνώσης με το πρακτικό μέρος της επιμόρφωσης, δημιουργώντας μία διαδραστική εμπειρία εκπαίδευσης. Μικρά κείμενα αναφοράς και παραδείγματα δράσης με πρακτικό σκέλος είναι ο βασικός άξονας της επιμορφωτικής διαδικασίας. Σύντομες μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις σε συγκεκριμένες θεματικές ως κατάθεση εμπειρίας και καλής πρακτικής αποτελούν επίσης, μέρος του εκπαιδευτικού υλικού του προγράμματος.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
18/9/2022

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
26/9/2022

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
4 Μήνες (275 ώρες)

Δίδακτρα (σε δόσεις): 238 €
Αριθμός δόσεων: 3
Ποσό δόσης: 79 €
Δίδακτρα (εφάπαξ): 226 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
31'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
31'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
1'
17 - 23
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
1'
15 - 16
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;