ΕΚΠΑ: Νέο e-learning με τίτλο «Arduino Programmer»
ΕΚΠΑ: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο σεμινάριο.

Εισαγωγή: Σκοπός του προγράμματος είναι η κατάρτιση των εκπαιδευόμενων σε σχέση με το αντικείμενο του Arduino Programmer, δηλαδή τον αποδοτικό προγραμματισμό του μικροελεγκτή Arduino. Μέσω της πρακτικής εφαρμογής, οι συμμετέχοντες/ουσες θα μπορούν να σχεδιάζουν και να προγραμματίζουν βασικές και ολοκληρωμένες εφαρμογές. Στο πλαίσιο αυτό, οι εκπαιδευόμενοι/ες, αρχικά, θα εξοικειωθούν με τις βασικές γνώσεις ηλεκτρισμού και ηλεκτρονικών που είναι απαραίτητες για το Arduino, καθώς και με την προσομοίωση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Ειδικότερα, παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία που αφορούν τους βασικούς μικροελεγκτές Arduino, το σύνολο των περιφερειακών και παρελκόμενων που σχετίζονται με το Arduino, καθώς και τα εργαλεία και οι καλωδιώσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη εφαρμογών. Στη συνέχεια, επιχειρείται η εμβάθυνση και η βήμα προς βήμα εκμάθηση της διαδικασίας προγραμματισμού με την παρουσίαση ταυτόχρονα των βασικών περιβαλλόντων προγραμματισμού Arduino IDE, Ardublock και TinkerCAD Circuits, αλλά και των κύριων στοιχείων της λογικής του προγραμματισμού.
Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα εστιάζει σε θέματα αναφορικά με τη χρήση και τις διαθέσιμες αναλογικές και ψηφιακές εισόδους και εξόδους του Arduino. Τέλος, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα μάθουν τις ενέργειες που απαιτούνται για τον προγραμματισμό της σειριακής θύρας για σειριακή επικοινωνία, ενώ παράλληλα θα γίνει αναφορά στη λειτουργία και στις πρακτικές εφαρμογές με το Arduino WiFi module.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης / ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητές τους στο Arduino.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
14/10/2022

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
24/10/2022

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

4 Μήνες (126 ώρες)

Δίδακτρα (σε δόσεις): 298 €
Αριθμός δόσεων: 3
Ποσό δόσης: 99 €
Δίδακτρα (εφάπαξ):  281 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;