Αγγλία: Έφηβος πήγε στον χορό αποφοίτησης με φούστα - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του
«Βγήκε από το αυτοκίνητο, όλοι ζητωκραύγαζαν και εγώ έκλαιγα, κάποιοι από τους δασκάλους έκλαιγαν, επειδή ήταν αυτός που ήθελε να είναι».

Ο Korben φόρεσε ένα κατακόκκινο σακάκι, λευκό πουκάμισο, παπιγιόν και μια κατακόκκινη μακριά φούστα. Όταν έφτασε στο σχολείο του στο Χάρλεστον του Νόρφολκ, στην ανατολική Αγγλία αποθεώθηκε με χειροκροτήματα από τους συμμαθητές του και οι καθηγητές του δάκρυσαν με τη στήριξη των ανηλίκων στην διαφορετική αυτή στάση.

«Στέλνει ένα μήνυμα, μπορείς να είσαι όποιος θες» είπε ο 16χρονος ενώ η μητέρα του πρόσθεσε: «Βγήκε από το αυτοκίνητο, όλοι ζητωκραύγαζαν και εγώ έκλαιγα, κάποιοι από τους δασκάλους έκλαιγαν, επειδή ήταν αυτός που ήθελε να είναι. Τόσο απλά».

«Οφείλεις να αποδέχεσαι το παιδί σου γι’ αυτό που είναι» προσθέτει η Nina Green στηρίζοντας με όλο της το είναι τον 16χρονο Korben που ήθελε να πάει στο χορό του σχολείου με φούστα.

Η μητέρα του, περήφανη, ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες του, προκαλώντας ένα μεγάλο κύμα στήριξης από τη μία ενώ ταυτόχρονα έκανε μία σημαντική κίνηση προς την ανάγκη της κατανόησης των αυτονόητων.

 

«Στην ηλικία των 12 ο γιος μου ανακοίνωσε ότι ήθελε να πάει στον χορό με φόρεμα. Τέσσερα χρόνια μετά το έκανε πραγματικότητα. Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτόν που είναι ειλικρινής με τον εαυτό του αλλά και για την υποδοχή του από το όλο το σχολείο», έγραψε.

Το tweet της μητέρας αναδημοσιεύτηκε περισσότερες από 4.000 φορές και ένα retweet ήταν από το είδωλο του Korben, την πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «RuPaul’s Drag Race», Michelle Visage, η οποία χαρακτήρισε τον 16χρονο «αστέρι». Το αγόρι έμεινε έκπληκτο από τη στήριξη που έλαβε. «Είναι τόσο σουρεαλιστικό να έχει μοιραστεί τις φωτογραφίες μου η Visage. Για μένα είναι είδωλο, μια υπέροχη διασημότητα, τη θαυμάζω πραγματικά», είπε ο Korben.

Οι εκδηλώσεις αγάπης συνεχίστηκαν και όταν ο Korben με τη μητέρα του πήγαν στην παρέλαση του Pride. «Κάποιος στην παρέλαση τον αναγνώρισε, τον πλησίασε και του είπε “Eίσαι το αγόρι με το κόκκινο φόρεμα; Νομίζω είσαι καταπληκτικός”».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;