Οι πρωταγωνιστές του «Heartstopper» ενεπλάκησαν σε ένα περιστατικό με διαδηλωτές κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο Pride του Λονδίνου
Οι πρωταγωνιστές του «Heartstopper» του Netflix βρέθηκαν στο Pride του Λονδίνου το απόγευμα του Σαββάτου και έγιναν viral, καθώς ενεπλάκησαν σε ένα περιστατικό με διαδηλωτές κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Το απόγευμα του Σαββάτου που μας πέρασε έγινε το Pride στο Λονδίνο. Στην παρέλαση της υπερηφάνειας συμμετείχαν και οι πρωταγωνιστές του «Heartstopper», της σειράς του Netflix που έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς. Οι σταρς της δημοφιλούς σειράς, όμως, ήταν και οι πρωταγωνιστές σε ένα περιστατικό ανάμεσα σε αυτούς και διαδηλωτές κατά της LGBTQ+ κοινότητας.

Το περιστατικό έκανε τον γύρω του διαδικτύου και έγινε το απόλυτο viral από το Pride του Λονδίνου.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Kit Connor και Joe Locke παρέλασαν μαζί με τους συμπρωταγωνιστές τους Kizzy Edgell, Corinna Brown, Tobie Donovan και Sebastian Croft στο Pride του Λονδίνου, το οποίο γιορτάζει φέτος την 50η επέτειό του. Η ομάδα ήταν αποφασισμένη να κρατήσει εύθυμο το γιορτινό κλίμα και κάποια στιγμή κινήθηκε μπροστά από μια ομάδα διαδηλωτών κατά της LGBTQ+ κοινότητας, που είχαν συγκεντρωθεί κοντά σε ένα αστυνομικό φράγμα. Οι πρωταγωνιστές του «Heartstopper» χόρεψαν μπροστά τους, καθώς το «I Wanna Dance With Somebody» της Whitney Houston έπαιζε από τα ηχεία της παρέλασης.

Μετά από μια μικρή διαμάχη, που σημειώθηκε στο σημείο όταν ένας συμμετέχων της παρέλασης φαίνεται να ξεφεύγει από τα χέρια ενός διαδηλωτή, μερικά από τα μέλη του καστ έκαναν κ***δάχτυλο προς την ομάδα.

Ο Kit Connor μοιράστηκε πλάνα από το περιστατικό μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter. Ο ίδιος γράφει πως δεν ήταν αυτός, αλλά ο Joe Locke και ο Sebastian Croft που ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Όπως έγραψε:

«Τράβαγα βίντεο και ούρλιαζα, αλλά μην κάνετε λάθος, δεν ήταν ο Kit Connor και το υπόλοιπο καστ, ήταν ο Joe Locke και ο Sebastian Croft. Παρακαλώ δώστε τους τα εύσημα που έκαναν κάτι τόσο δυνατό»

Και ο άλλος πρωταγωνιστής του «Heartstopper», Joe Locke μοιράστηκε πλάνα από το περιστατικό, γράφοντας ότι:

«Έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου σωστά»

Το «Heartstopper», μετά το ντεμπούτο του στο Netflix τον Απρίλιο, έχει καταφέρει να βρει ένα αφοσιωμένο κοινό. Ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της, η σειρά είχε συγκεντρώσει 1,05 εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις στο Twitter, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety. Ενώ, το hashtag #heartstopper στο TikTok έχει συγκεντρώσει 4,3 δισεκατομμύρια προβολές.

Το Netflix ανανέωσε πρόσφατα τη σειρά για τη δεύτερη και τρίτη σεζόν.

Με πληροφορίες από Variety

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;